Remo Hobby 1093ST Lion

Rating:
96%
  • Rejäl Crawler
  • Fuktskyddad elektronik
  • Låsta diffar fram & bak

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

1900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841294

Ta dig fram i princip överallt med vår grymma crawler - Lion. Det här är en sofistikerad RC-bil med många fina egenskaper. Med Lion får du uppleva varierande körning och många spännande utmaningar. Du kommer förvånas över kapaciteten i denna crawler. Lion passar dig som vill ha en stabil nybörjar crawler.

 

En äkta crawler
Lion är en äkta crawler. Vad sägs om oljefyllda stötdämpare, 4-hjulsdrift och rejäla däck, speciellt framtagna för crawling? Elektroniken är fuktskyddad för att möjliggöra körning i alla väder. Servot är metalldrevat och på hela 12 kg. Lion är även utrustad med stela fram- och bakaxlar, låsta diffar både fram och bak för att ge bilen alla möjligheter att kunna ta sig fram över kuperad terräng. Den här bilen bara måste upplevas.

 

Skala 1/10
Lion är en stor bil i skala 1/10. Med en längd på hela 50 cm är det här en riktig bjässe som definitivt ingjuter respekt när den far fram över terrängen. Motorn är en borstad 550 motor och den drivs av ett 7,2V 2500mAh NiMH batteri. Batteriet är uppladdningsbart och ingår när du beställer Lion. Även en enklare NiMH laddare ingår. Körtiden med medföljande batteri är upp till +20 minuter, Vill man ha lite ytterligare körtid så går det att köpa till extrabatteri med högre mAh för längre körtid.

 

Ready-to-run
Den här bilen passar dig som snabbt vill komma igång och ge dig ut och köra. Lion levereras färdigmonterad och redo att packas upp och tas ut på vägarna. Det enda du behöver göra är att ladda batteriet och förse kontrollen med 4st AA-batterier (ingår ej).

 

Extra tillbehör
Förutom ett uppladdningsbart batteri och enkel laddare så levereras Lion även med lite extra verktyg, karossclips, Av/På-knapp (valfritt att installera eller inte) samt en dragkrok om man skulle vilja koppla på ett släp. Bilen startar så fort batteriet kopplas in, men vill man ha mer kontroll över det så kan man installera den medföljande Av/På-knappen.

 

Grym kontroll
Med Lion levereras en 2,4 GHz kontroll. Frekvensen är hög nog för att du utan problem ska kunna köra med andra bilar i närheten och utan att riskera radiostörning. Det är superkul att köra den här bilen tillsammans med andra. Sätt upp en bana och utmana dina vänner! Via kontrollen kan du enkelt justera bilens hastighet via reglaget ”speed”. Är kan du ta ner bilens hastighet till ca 5km/h och öka den upp till ca 15km/h perfekt om du vill krypa fram över terräng, eller bara ta dig snabbt fram på en enklare stig.

 

Mer information
Vikt (kg) 2.4
Färg Grå
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Skala 1/10
Storlek (LxBxH) (mm) 505x258x260
Modell Crawler
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Toppfart (km/h) 20
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motor typ 550
Fartreglage (ESC) Borstat 3-in-1
Styrservo 12kg metalldrev
Laddare DC 230V (medföljer)
Batteri Ni-MH 7.2V 2500mAh (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 135x46,5x25
Batterikontakt Tamiya
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Remo Hobby
Varumärke artnr 1093ST
Write Your Own Review
Du recenserar:Remo Hobby 1093ST Lion
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR