WLtoys XK K127

  • Enkel att flyga
  • Fräck RC helikopter på hela 28cm
  • Laddare och batteri medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

699:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841786

Fräck radiostyrd helikopter från WLtoys

Nu kan du ge dig ut och flyga radiostyrd helikopter utan några som helst förkunskaper. Med K127 är det superenkelt att starta och landa - och vi lovar dig - det är barnsligt roligt! Flyg i hela 15 minuter på en laddning och njut av känslan att utveckla dina flygkunskaper. Du blir snabbt skickligare på att manövrera helikoptern och snart flyger du lika snyggt som en professionell pilot.

Gyro med 6 axlar

Hemligheten bakom K127:s fenomenala flygförmåga ligger i det inbyggda gyrot som har 6 axlar. Gyrot hjälper till att stabilisera helikoptern och kör så att den ligger bra i luften. På kontrollen finns en knapp för “altitude hold”, vilket innebär att du låser helikoptern på en viss höjd. Därefter kan du fokusera på att flyga helikoptern framåt, bakåt, åt höger och åt vänster, utan att behöva bekymra dig över uppåt och nedåt. Allt eftersom du blir bättre på att flyga helikoptern, kan du minska användandet av “altitude control”. 

Två hastighetslägen

Den radiostyrda helikoptern K127 är som sagt ett perfekt val för såväl nybörjaren som den mer erfarne flygaren. Vill man verkligen ta det lugnt i början, finns det en inställning på kontrollen så att man kan ha ett hastighetsläge med lägre hastighet. RC Helikoptern blir genast enklare att manövrera och du kan i lugn och ro lära dig hur helikoptern reagerar på dina olika roderutslag.

Ready-to-run

När du köper K127 så kommer den som ready-to-run. Det är precis vad det låter som - helikoptern är komplett. färdigmonterad och redo att tas ut på premiärflygningen. Du behöver bara komplettera med 6 st AA-batterier till kontrollen och ladda det medföljande uppladdningsbara batteriet innan den första flygningen. Laddare ingår när du köper K127.

RC Helikopter med 2,4 GHz radiokontroll

Kontrollen som levereras med K127 har 4 kanaler och är enkel att lära sig. Den sänder på 2,4 GHz, vilket är en bra frekvens om man vill flyga flera helikoptrar samtidigt, utan att riskera radiostörningar. Tänk på att radion kräver AA batterier (inget som medföljer), vi rekommenderar att man köper med kraftfulla uppladdningsbara AA batterier från Modr.

&npsp

Videos med Wltoys XK K127

Specifikationer

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Storlek (LxBxH) (mm) 280x37x83
Spännvidd 253
Modell Helikopter
Driftsätt El
Körtid (min) 10
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri till Radiokontrollen Medföljer ej (6xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr K127

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys XK K127
Your Rating