WLtoys A333 Victorious

Rating:
87%
  • Skala 1/12 (38cm lång)
  • Topphastighet 25km/h
  • Stora kraftiga däck

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

600:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841083

Har du sett en fräckare RC-bil? Victorious är lika häftig som namnet antyder. Det här är en snabb truggy med kraftiga däck och 2-hjulsdrift. Sladda fram över grusplanen i en hastighet på upp till 25 km/h! Mycket nöje för hela familjen - stor som liten.

En bil för alla underlag
Victorious är som sagt en så kallad stadium. Det är en blandning mellan monster truck och buggy. Här får du alltså det bästa av två världar. Susa fram över den öppna terrängen och parera större hinder när dom dyker upp. Bilen är 38 cm lång och de kraftiga däcken klarar av förvånansvärt hård terräng.

Superfräck design
Det här är en bil som sticker ut från mängden. Den snyggt lackade karossen, färgkombinationerna och vingen där bak, skapar en riktigt fräck bil. Hjulen är upphängda med stötdämpare för att underlätta vid körningen.

Packa upp, ladda, kör!
Vill du komma igång snabbt och köra med din Victorious? Det kan du! Bilen levereras komplett och färdigmonterad med allt du behöver. Komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen. Du packar upp bilen, laddar batteriet och sedan kan du ge dig ut på äventyret!

Medföljande batteri till bilen
Victorious kommer med ett uppladdningsbart batteri på 1000 mAh och 6,4V. Batteriet räcker till cirka 10 minuters körning. När batteriet behöver laddas så gör du det i närmsta USB-uttag som kan leverera 5V 2A. Den här bilen har nämligen en USB-laddare som medföljer. Superenkelt och smidigt!

Mycket bil för pengarna
Victorious har en borstad elmotor som ger bra med kraft och fart. Bilen är i skala 1/12 och är således en mellanstor RC-bil. Vikten ligger på stadiga 1,2 kg, vilket gör att bilen står stadigt på marken. Det här är en bil som både ser tuff ut och beter sig därefter. Gillar du att filma actionfyllda racingvideos? Då kommer Victorious bli din nästa filmstjärna!

Victorious

Mer information
Vikt (kg) 1.2
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/12
Storlek (LxBxH) (mm) 380x275x190
Modell Truggy
Driftsätt El
Drivning 2WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 25
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri 1000mAh 6,4V Li-Ion (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 54,5x37,5x19,2
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr A333
Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys A333 Victorious
Your Rating