WLtoys 12429 Snow

Rating:
78%
  • 4-hjulsdrift
  • LED-lampor fram
  • Topphastighet 40 km/h

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 1000:- Specialpris 800:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841087

Här snackar vi mycket bil för pengarna! Snow är en fräck desert racer i skala 1/12 som har en topphastighet på hela 40 km/h. Den här bilen fullkomligen susar fram över terrängen. Framtill på bilen sitter häftiga och effektfulla LED-lampor som också fungerar som lyse vid körning i mörker.

Kraftiga däck och fyrhjulsdrift
Med en vikt på 3,2 kg och det här en stadig pjäs. Om du letar efter en bil som står med alla fyra hjulen på jorden så är Snow rätt val för dig. Det här är en mycket kompetent bil som med sina kraftiga däck och fyrhjulsdrift ger dig möjligheten till full kontroll. Hastigheten kan justeras på kontrollen, vilket är en supersmart funktion om nybörjare vill köra med bilen. Sedan är det bara att vrida upp hastigheten igen när du själv ska köra.

Fräcka detaljer
Förutom de häftiga LED-ljusen är Snow full av coola detaljer. Ta till exempel reservhjulet som sitter monterat baktill på bilen - superfräckt. Förarhytten har ett säte och en ratt och ger äkta ökenvibbar. Den här bilen tål att sättas på prov. Sladda fram över grus och sand. Njut av att se hur det sprutar från däcken.

Ett nöje för hela familjen
Snow är en mycket uppskattad RC-bil för alla som gillar radiostyrt. Ett självklart tillskott till samlingen. Den här bilen bjuder på såväl fart som kontroll. Den har en borstad motor som ger bra med kraft ut i alla 4 hjulen.

Färdigmonterad
Snow levereras komplett och färdigmonterad med ett laddningsbart batteri på 1500 mAh inbyggt i bilen. Du behöver bara packa upp bilen ur kartongen och ladda batteriet - sedan är du redo för action! En laddning räcker till cirka 15 minuters körning. Sedan laddar du enkelt upp batteriet igen med den medföljande USB-kabeln. Till kontrollen behöver du 4 st AA- batterier (medföljer ej).

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/12
Storlek (LxBxH) (mm) 385x260x205
Modell Desert Racer
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 40
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motorstorlek 540
Fartreglage (ESC) Borstat 3-in-1
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr 12429
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys 12429 Snow
Your Rating