Joysway Super Mono X V2

Rating:
93%
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 45km/h
  • 3S Li-Po batteri medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

1900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841299

Häftig motorbåt med borstlös motor och en topphastighet på hela 45 km/h. Det här är en båt som utlovar många roliga stunder vid stranden eller bryggan. Super Mono X V2 är utformad som en riktig tävlingsbåt och är snabb i svängarna. Plana fram över vattnet och hoppa på vågorna. Båten har en smidig själv-vändar-funktion som gör att den enkelt fås över på rätt köl igen om den kantrat eller slagit runt.

Strömlinjeformat skrov
Super Mono X V2 är en tuff båt, målad i svart och med snygga dekaler. Den här båten sticker verkligen ut. Med en längd på hela 42 cm, är den stor nog att manövreras även vid lite hårdare sjö. Propellern är tvåbladig, vilket ger rejält med dragkraft.

Borstlös motor med vattenkylning
Det här är som sagt en snabb båt. Tack vare den borstlösa elmotorn får båten bra med kraft för att accelerera fram över vattnet. Ta snäva kurvor och njut av att se båten sticka iväg i full fart ut på raksträckorna. Motorn har vattenkylning, vilket gör att den kan gå på högvarv hela tiden utan att riskera överhettning.

Kör flera båtar samtidigt
Super Mono X V2 levereras med en 2,4GHz kontroll. Frekvensen är hög nog för kunna köra flera båtar samtidigt utan att riskera radiostörningar. Tävla mot varandra eller se vem som kan hoppa längst över vågorna. Ett perfekt nöje när man umgås med familj och vänner.

Levereras komplett
Den här båten levereras ready-to-run. Den är alltså komplett och färdigmonterad. Du behöver bara packa upp den ur kartongen, ladda det medföljande 3S Li-Po-batteriet och sedan är du redo att ge dig ner till havet. Laddare ingår. Kontrollen har plats för 4 st AA-batterier (medföljer ej). Vill du ha en snabb radiostyrd motorbåt som klarar det mesta? Då är Super Mono X V2 båten för dig!

Mer information
Vikt (kg) 0.4
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Storlek (LxBxH) (mm) 421x109x82
Driftsätt El
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 45
Material Gjuten plast
Motor Borstlös
Skrovtyp V-skrov
Laddare USB (medföljer)
Batterikontakt XT60
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 104x35x19
Batteri Li-Po 11,1V (3S) 1800mAh (medföljer)
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Joysway
Varumärke artnr 8209V2
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:Joysway Super Mono X V2
Your Rating