WLtoys 104310 Grizzly

Rating:
97%
  • Skala 1/10 (47cm lång)
  • Enkel att använda
  • 20min körtid

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 700:- Specialpris 560:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841167

Gör dig redo för att äventyr över stock och sten! Grizzly är en stor crawler med stora däck och fräck design. Det här är en av våra mest prisvärda bilar i skala 1/10. Här får du mycket bil för pengarna. 

Fyrhjulsdriven terrängbil
Grizzly har stora mönstrade däck som ger bra grepp på alla underlag. Den här bilen har en toppfart på 15 km/h, vilket gör den lätt att kontrollera. Fyrhjulsdriften gör att väghållningen blir galant och att hjulen inte börjar spinna i första taget.

Robust och tålig konstruktion
Den här bilen är konstruerad för att tåla ett och annat. Du kan ta ut svängarna ordentligt och Grizzly utmanar dig mer än gärna på tuff terrängkörning. En crawler är en typ av RC-bil som kan användas i många olika miljöer. Gillar du att köra på asfalt eller grus? Då fungerar Grizzly perfekt. Och när du får feeling och vill ta en avstickare ut på skogsstigen, fungerar Grizzly precis lika bra.

Laddas med USB
När du köper Grizzly sitter ett uppladdningsbart batteri på 1200mAh monterat i bilen. Batteriet räcker till ungefär 20 minuters körning, innan det behöver laddas upp på nytt. Du laddar enkelt upp batteriet med den medföljande USB-kabeln, som du kan ansluta till valfri USB-anslutning.

Perfekt för nybörjaren
Grizzly levereras komplett och ready-to-run. Ingen montering krävs. Det enda du behöver göra är att komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen samt ladda batteriet i bilen innan första körningen. Sedan är du redo att ge dig ut och köra. Grizzly är en grym bil som passar hela familjen. Turas om att köra och utmana varandra på trixiga banor och roliga hopp. Med Grizzly kan hela familjen vara med och njuta av spännande och rolig RC-körning.

 

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/10
Storlek (LxBxH) (mm) 472x270x227
Modell Crawler
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Toppfart (km/h) 15
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri 1200mAh 7,4V Li-Ion (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 70x37x18,75
Batterikontakt JST SM 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr 104310
Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys 104310 Grizzly
Your Rating