WLtoys A979-A Fashionable

Rating:
80%
  • Justerbar hastighet
  • Tophastighet 35 km/h
  • Skala 1/18 (25cm lång)

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 600:- Specialpris 480:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
835294

Liten och fräck radiostyrd monster truck som bjuder på mycket action! Perfekt för dig som gillar att köra såväl inomhus som utomhus. Fashionable är snabb i svängarna och 4-hjulsdriften gör det enkelt att hålla kontrollen på bilen.

Sladda och hoppa
Liten bil i kombination med kraftig borstad motor & 4-hjulsdrift gör att du enkelt kan få bilen att komma upp i höga hastigheter & sladda kontrollerat. Sätt upp en bana både inomhus & utomhus och låt Fashionable sladda genom varje kurva - hur kul som helst! Tack vare de kraftfulla motorn och hjulupphängningen, klarar Fashionable även av att köra över hopp.

Liten bil - stor körglädje
Fashionable är en liten monster truck i skala 1/18. Med en längd på 25 cm och en vikt på ca 700 gram så är den enkel och smidig att bära med sig. Den klarar utan några större problem av att köras på asftalt och grusvägar. De kraftigt mönstrade däcken skapar riktigt fräcka sladdspår om du kör bilen på exempelvis en grusplan. Tänk på att bilen ej är vattenskyddad så undvik stora vattenpölar.

Hög skalahastighet
Trots sin lilla storlek så levererar Fashionable en imponerande hastighet! Men med en justerbar toppfart på hela 35 km/h så går det verkligen undan. Här får du många fartfyllda och händelserika upplevelser. Batteriet räcker till 10 minuters intensiv körning. Därefter behöver bilen laddas innan den är redo att tas ut på nya äventyr. Du kan även köpa till extra batteri för att enkelt byta ut för att köra vidare om du är ute och kör.

Lämplig för nybörjare
Har du aldrig kört radiostyrd bil tidigare? Då är Fashionable den perfekta "nybörjare" bilen för dig. Det är enkelt att komma igång och bilen är lätt att kontrollera. Via kontrollen (TH D/R) så kan du justera ner hastigheten/accelerationen. Så vad väntar du på? Fashionable är redo - är du redo?

Ready-to-run
Fashionable levereras ready-to-run, vilket innebär att det bara är att packa upp bilen, ladda batteriet och ge sig ut och köra. Med bilen medföljer det ett uppladdningsbart batteri monterat och som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln, anslut USB-balen till en USB adapter som kan leverera 5V 2A eller via en dators USB port. 4 st AA-batterier till kontrollen behövs och medföljer ej.

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/18
Storlek (LxBxH) (mm) 253x200x115
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 35
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 6,4V 750mAh (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 55,3x32,3x16,5
Batterikontakt JST SM 3-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr A979-A
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys A979-A Fashionable
Your Rating