Huina 1592 Excavator

Artnr
841022
I lager
Översikt
  • Radiostyrd grävmaskin med 22 olika funktioner
  • Rejäl maskin med en skopa i metall
  • LED-lampor och ljudeffekter
1299:-

En av våra tuffaste RC grävmaskiner med kraftfull skrapa i metall och LED-belysning! Här kan du utföra många olika typer av grävjobb - bara din egen fantasi sätter gränsen. Med en vikt på nästan 4 kg är Excavator 1592 en tung maskin som står stadigt på marken.

Den här grävmaskinen är fullspäckad med detaljer, varav en hel del av dessa är i metall. Det ger ett verkligt och robust intryck. Här får du mycket radiostyrd grävmaskin för pengarna! - Ett måste för både barn och vuxna som bara älskar arbetsmaskiner.

Många olika funktioner

Excavator har totalt 22 olika funktioner. Här har du timmar av utforskande och experimenterande att göra. Den här grävmaskinen kommer aldrig att tråka ut dig. Kombinera Excavator med vår Dump Truck och lasta grus och jord på släpet. Otroligt häftigt!

Effektfull LED-belysning

Med Excavator får du inte bara en massa funktioner. Du får även ljud och ljus. Inbyggd i maskinen finns verklighetstrogna ljudeffekter som förstärker helhetsupplevelsen. Det sitter också monterade LED-ljus på grävmaskinen som gör att du kan arbeta även i mörker. Effekten av ljusen tillsammans med ljudet är supercoolt!

Programmerbara funktioner

Du kan programmera Excavator för att utföra arbeten autonomt, om och om igen. Grävmaskinen kan rotera runt sin egen axel hela 680 grader. Alltså nästan två hela varv. Excavator 1592 är så pass fullspäckad av spännande funktioner att du kan förvänta dig många timmar av rolig och spännande körning.

Levereras med uppladdningsbart batteri

Denna RC maskin Huina 1592 Excavator levereras med ett uppladdningsbart 1200mAh Li-Ion-batteri som ger totalt 30 minuters körtid per laddning. Den här grävmaskinen är monterad och klar när du öppnar kartongen. Det enda du behöver köpa till är 3 st AA-batterier till radiokontrollen, vi rekommenderar att man köper till uppladdningsbara AA batterier som passar perfekt till radiokontrollen. Innan du kan ge dig ut och köra första gången behöver du ladda upp batteriet. Det här görs via den medföljande USB-kabeln. Gör dig redo för action och spännande utmaningar med denna radiostyrda Excavator 1592!

Videos med Huina 1592 Excavator

Specifikationer
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/14
Storlek (LxBxH) (mm) 550x125x160
Modell Grävmaskin
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 30
Motor typ Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri 1200mAh 7,4V Li-Ion (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri till Radiokontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke Huina
Varumärke artnr 1592
Write Your Own Review
Du recenserar:Huina 1592 Excavator
Your Rating
Här hittar du beskrivningar och manualer till denna produkt
Huina 1592 manual.pdf