Facebook Pixel

Excavator 1592

Rating:
92%
  • Skopa i metall
  • 22 olika funktioner
  • LED-lampor och ljudeffekter

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841022

En av våra tuffaste grävmaskiner med kraftfull skrapa i metall och LED-belysning! Här kan du utföra många olika typer av grävjobb - bara din egen fantasi sätter gränsen. Med en vikt på nästan 4 kg är Excavator 1592 en tung maskin som står stadigt på marken.

Den här grävmaskinen är fullspäckad med detaljer, varav en hel del av dessa är i metall. Det ger ett verkligt och robust intryck. Här får du mycket grävmaskin för pengarna!

22 olika funktioner
Excavator har totalt 22 olika funktioner. Här har du timmar av utforskande och experimenterande att göra. Den här grävmaskinen kommer aldrig att tråka ut dig. Kombinera Excavator med vår Dump Truck och lasta grus och jord på släpet. Otroligt häftigt!

Effektfull LED-belysning
Med Excavator får du inte bara en massa funktioner. Du får även ljud och ljus. Inbyggd i maskinen finns verklighetstrogna ljudeffekter som förstärker helhetsupplevelsen. Det sitter också monterade LED-ljus på grävmaskinen som gör att du kan arbeta även i mörker. Effekten av ljusen tillsammans med ljudet är supercoolt!

Programmerbara funktioner
Du kan programmera Excavator för att utföra arbeten autonomt, om och om igen. Grävmaskinen kan rotera runt sin egen axel hela 680 grader. Alltså nästan två hela varv. Excavator 1592 är så pass fullspäckad av spännande funktioner att du kan förvänta dig många timmar av rolig och spännande körning.

Levereras med uppladdningsbart batteri
Excavator 1592 levereras med ett uppladdningsbart 1200mAh Li-Ion-batteri som ger totalt 30 minuters körtid per laddning. Den här grävmaskinen är monterad och klar när du öppnar kartongen. Det enda du behöver köpa till är 3 st AA-batterier till kontrollen. Innan du kan ge dig ut och köra första gången behöver du ladda upp batteriet. Det här görs via den medföljande USB-kabeln. Gör dig redo för action och spännande utmaningar med Excavator 1592!

Mer information
Vikt (kg) 3.9
Färg Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/14
Storlek (LxBxH) (mm) 550x125x160
Modell Excavator
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 30
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri 1200mAh 7,4V Li-Ion (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke Huina
Varumärke artnr 1592
Write Your Own Review
Du recenserar:Excavator 1592
Your Rating