Enoze 9300E Armadillo

Rating:
80%
  • Skala 1/18 (27cm lång)
  • Topphastigheten 35km/h är justerbar
  • Liten, fräck 4-hjulsdriven monster truck

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

500:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841303

Liten och fräck radiostyrd bil som bjuder på mycket action! Perfekt för dig som gillar att köra såväl inomhus som utomhus. Armadillo är snabb i svängarna och 4-hjulsdriften gör det enkelt att hålla kontrollen på bilen.

Sladda och hoppa
Stark motor i kombination med 4-hjulsdrift gör att du enkelt kan få bilen att sladda kontrollerat. Sätt upp en bana inomhus och låt Armadillo sladda genom varje kurva - hur kul som helst! Tack vare de kraftfulla däcken och hjulupphängningen, klarar Armadillo även av att köra över hopp.

Liten bil - stor körglädje
Armadillo är en liten bil i skala 1/18. Med en längd på 29 cm och en vikt på 1,1 kg så är den enkel och smidig att bära med sig. Sin lilla storlek till trots går det mycket bra att köra bilen utomhus. Den klarar utan några större problem av att köra över kortklippta gräsmattor och grusvägar. De kraftigt mönstrade däcken skapar riktigt fräcka sladdspår om du kör bilen på exempelvis en grusplan.

Hög skalahastighet
Trots sin ringa storlek så levererar Armadillo en imponerande hastighet! Men med en justerbar toppfart på hela 35 km/h så går det verkligen undan. Här får du många fartfyllda och händelserika upplevelser. Batteriet räcker till 20 minuters intensiv körning. Därefter behöver bilen laddas innan den är redo att tas ut på nya äventyr.

Lämplig för nybörjare
Har du aldrig kört radiostyrd bil tidigare? Då är Armadillo den perfekta bilen för dig. Det är enkelt att komma igång och bilen är lätt att kontrollera. Via kontrollen (TH D/R) så kan du justera ner hastigheten/accelerationen. Så vad väntar du på? Armadillo är redo - är du redo?

Ready-to-run
Armadillo levereras ready-to-run, vilket innebär att det bara är att packa upp bilen, ladda batteriet och ge sig ut och köra. I bilen sitter ett uppladdningsbart batteri monterat och som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln. 3 st AA-batterier till kontrollen behövs och medföljer ej.

 

Mer information
Vikt (kg) 1.1
Färg Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/18
Storlek (LxBxH) (mm) 290x190x100
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Toppfart (km/h) 40
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motor typ 390
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke PXtoys
Varumärke artnr 9300E
Write Your Own Review
Du recenserar:Enoze 9300E Armadillo
Your Rating