WLtoys 12402-A D7 Racing

Rating:
73%
  • Justerbar hastighet
  • Topphastighet 45km/h
  • Skala 1/12 (38cm lång)

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
840352

Låt oss presentera en RC-bil fullproppad med körglädje! D7 Racing är en desert racer som tar sig an såväl grusvägen som off-road med bravur. Med en topphastighet på hela 45 km/h går det verkligen undan. Hastigheten är justerbar, så att även mindre erfarna förare kan köra D7 Racing.

Full av fräcka detaljer
D7 Racing är en fröjd för ögat. Här hittar du många spännande detaljer och en snyggt lackad kaross. Bilen är i skala 1/12 och 38 cm lång. Kraftiga hjul och bronsfärgade fälgar ger bilen rätt attityd.

Stark och snabb
Den här bilen är 4-hjulsdriven och tar sig fram över såväl asfalt och grus som mjukare sand. Branta stigningar är inga problem för D7 Racing. Forcera hinder i hög hastighet och känn hur de kraftiga hjulupphängningarna håller bilen i balans. Motorn är en borstad elmotor som ger bra med kraft.

Redo att köra
D7 Racing levereras ready-to-run. Det enda du behöver göra för att komma igång efter att du packat upp bilen, är att ladda batteriet. Sedan kan du ge dig ut och se hur sanden sprutar från däcken. Ett 1500 mAh uppladdningsbart Li-Ion-batteri medföljer. Du får cirka 10 minuters körtid på en laddning. Batteriet laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Du behöver bara komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen.

Justerbar hastighet
Med justerbar hastighet menas att du via kontrollen kan skruva ned den maximala hastigheten. När du kör med full gas går bilen då långsammare än topphastigheten på 45 km/h. Perfekt om du vill låta andra köra bilen som aldrig kört RC-bil tidigare.

Mellanstor bil som klarar mycket
Den här bilen är 38 cm lång och väger 1,6 kg. Den flyger fram över kuperad terräng och är snabb i svängarna. Letar du efter en mångsidig bil som bjuder på mycket action? Då är definitivt D7 Racing ett klockrent alternativ för dig.

Mer information
Vikt (kg) 1.6
Färg Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/12
Storlek (LxBxH) (mm) 380x275x190
Modell Desert Racer
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 45
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motor typ 550
Fartreglage (ESC) Borstat 3-in-1
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr 12402-A
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys 12402-A D7 Racing
Your Rating