UDI010 Rapid Race brushless

Rating:
96%
  • 2,4ghz kontroll med varing för lågt batteri
  • Självvändar funktion via kontrollen
  • Li-Po 11.1v 1500mAh medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

1400:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
842358

Är du redo för rolig upplevelse som passar hela familjen? Att köra radiostyrd båt är både kul och utmanande. UDI010 Rapid Race brushless har smarta funktioner som gör körningen trygg och säker. Båten vänder sig själv om den skulle råka slå över och kantra. Dessutom får du en varning på kontrollen i god tid innan batteriet tar slut.

Fräckt V-format skrov
UDI010 Rapid Race brushless är designad som en riktig speed boat. Den är snabb i svängarna och du kan hoppa fram över vågorna. Vi kan lova dig ett rejält adrenalinpåslag när du ger full gas på kontrollen. Motorn är en borstlös elmotor som ger bra med kraft.

Hög topphastighet
Det här är en båt som fullständigt flyger fram över vattenytan. Vid fullgas planar båten snyggt och ligger i vattenlinjen precis som en äkta tävlingsbåt. Toppfarten är cirka 40 km/h, eller runt 21 knop för att tala båtspråk. Du kan alltså i princip köra ikapp med många riktiga båtar i hamnen.

Allt ingår - packa upp och kör
För dig som vill slippa allt krångel med montering och dylikt, passar UDI010 Rapid Race brushless perfekt! Den här båten levereras enligt vårt koncept Ready-to-run, vilket innebär att båten är helt färdigmonterad och att allt du behöver ingår. Observera dock att du behöver 4 st AA-batterier till kontrollen. Innan första körningen så behöver du ladda batteriet. Ett uppladdningsbart 11,1 V batteri på 1500mAh medföljer.

Sofistikerad kontroll
När du köper UDI009 Rapid Race brushless, medföljer en kontroll som sänder på 2,4 GHz. Det här innebär att du har en pålitlig kontroll som du kan använda utan att riskera att få radiostörningar. Ni kan köra flera båtar samtidigt utan att påverka varandra. Perfekt om ni vill tävla eller bara köra tillsammans. På kontrollen finns en knapp för att vända båten om den skulle råka slå runt samt en varningslampa om batteriet i båten håller på att ta slut.

 

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Storlek (LxBxH) (mm) 25x114x119
Driftsätt El
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 40
Material Gjuten plast
Motor Borstlös
Skrovtyp V-skrov
Laddare DC 230V (medföljer)
Batterikontakt XT60
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 70*33*23mm
Batteri Li-Po 11.1v 1500mAh (medföljer)
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke UDI RC
Varumärke artnr UDI010
Write Your Own Review
Du recenserar:UDI010 Rapid Race brushless
Your Rating