RoligtSnabbtFraktfritt
Underkategorier saknas
 

Evolve

Evolve Skateboards

Evolve Skateboards grundades i Australien år 2010 med ren passion och en besatthet för att hitta den perfekta mixen mellan snowboarding, surf och alla sorters skateboarding på land. De är ett av företagen som har arbetat längst med elektriska skateboards och de var först på marknaden med att leverera premium e-boards. Evolve har med innovativ elektrisk skateboardteknik banat vägen för en ny generations högpresterande brädor. Brädor som är skapade för njutningsfull carving och cruising och inte för att bara använda som transportmedel till och från bussen. Med Evolve ska du vilja ta den långa vägen hem.

PREMIUM PRESTANDA
Med noggrant designade brädor där varje komponent är unikt framtagen kommer du garanterat hitta en helt fantastisk e-board som passar helt perfekt just för dig. Evolves e-boards vinner över alla konkurrerande brädor när det kommer till kördistans. Med kraftiga Li-ion batterier kan du komma så långt som 50 km - med andra ord så lär du inte behöva ha ångest över din batteritid när du har en Evolve. Evolves GT street board har även testats och klarat sig utmärkt uppför de brantaste gatorna i världen.

VINNANDE DESIGN
Med modeller gjorda av bambu och kolfiber finns det något som passar alla smaker. Den mest utmärkande funktionen för Evolve är dock deras unika 2-i-1 trucksystem, som gör att samtliga deras brädor blir mångsidiga och kan anpassas till alla körförhållanden och stilar. Evolve har de enda e-boardsen som enkelt kan byta från gata till terräng på bara några minuter. Deras smarta kolfiberdäck som omsluter batterierna och elektroniken har gjort att Evolve har vunnit designutmärkelser.

ETT STARKT COMMUNITY
Evolve Skateboards började som en mans dröm om att bygga den bästa brädan på marknaden men har nu växt till ett världsomspännande community av passionerade skateboardåkare. När du köper en Evolve bräda blir du en del av denna gemenskap och du kommer snart att förstå vad det är som är så speciellt med att cruisa omkring på vägarna med en Evolve e-board. Likt så många andra kanske du upptäcker en nyfunnen brinnande passion för electric longbards och skateboards efter att du provat att åka på en Evolve bräda.


    


Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK