Om Hobbex

Hobbex grundades 1961 och har en lång historia som ledande i Norden inom hobbyartiklar.

Sedan starten har Hobbex varit dedikerade till att sälja produkter som gör att livet blir lite extra roligt.

Att varje dag ska fångas och bli extra rolig är fortfarande vad som får våra Hobbex-hjärtan att slå hårt, trots att vårt produktsortiment och våra fokusområden har uppdaterats under vägen.

Vi vill hjälpa våra kunder att kunna njuta av en actionspäckad livsstil där varje stund kan tas tillvara och bli extra rolig och meningsfull. Med ett avsmalnat fokus på färre produktkategorier kan vi fokusera på att erbjuda unika produkter som är noggrant utvalda för att de har det där lilla extra som vi vet kommer ge våra kunder långvarig glädje och som är utformade för att passa perfekt in i våra kunders liv.

Vi vill kunna erbjuda det allra senaste, det mest unika och det allra bästa som finns på marknaden inom vårt fokusområde: eldrivet. Hobbex vill ge sina kunder möjligheten att leva ett actionfyllt snabbt och roligt liv, som är till bredden maxat – genom att erbjuda rätt produkter som baseras på hållbar och innovativ teknik. Med fokus på eldrivet levererar vi det senaste inom moderna urbana transportmedel så att du kan färdas snabbt och med stil på det fordon som passar just dig bäst. Vi säljer därför de bästa och mest unika elcyklarna, e-scooters (eldrivna kickbikes) och e-longboards från utvalda varumärken.

Nutiden för oss är inte bara eldriven utan även luftburen och HD-kamerautrustad. Med ögon i himlen öppnas nya möjligheter upp, där vi alla enkelt kan få uppleva världen från ovan. Foto och video är en stor del av våra liv idag och att kunna fånga och dela unika ögonblick och bildbudskap med andra är fantastiskt, både i våra privata liv och våra yrkesliv. Med våra högteknologiska drönare kan du nå nya höjder, se andra vinklar och få större perspektiv. Vi erbjuder både de mest avancerade drönarna för professionell användning såväl som drönare för nybörjare. Välj det som passar just dig och det du vill åstadkomma.

Vår kärlek för eldrivna fordon sträcker sig även till fordon i bilformat och i en storlek mindre. De är lite mindre effektiva som färdmedel för människor, men definitivt snabba och vassa på både asfalt och terräng. Vi på Hobbex har länge varit starka på radiostyrt där vi är experter på radiostyrda bilar, båtar med mera och vi erbjuder än idag ett stort sortiment av modeller, tillbehör och reservdelar för de yngre fordonsförarna och övriga RC entusiaster.

Välkommen in till Hobbex.se och ta chansen nu när du är här att utforska vårt unika produktsortiment i vår webshop och förgyll din vardag med lite extra fart och glädje.  

Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK