Leverans innan jul 2020

På Hobbex är vi ständigt på tå för att leverera ut dina varor så snabbt vi kan. Beroende på var i landet du bor tar det dock olika lång tid för våra transportörer att leverera din beställning. För att säkerställa att vi kan leverera innan jul arbetar vi med flera olika leveranspartners för att få fram paketen.

För leverans innan jul rekommenderar vi sista beställningsdag 17 december kl 12:00. Om beställningen kommer in efter kommer vi ändå som alltid göra vårt allra yttersta för att leverera innan jul.

För att vara helt ärlig så kan varken vi eller andra 100% garantera leverans innan jul, men vi vill att du som kund ska veta att vi gör allt vi kan för att säkerställa att alla våra kunder som handlar inom nedan tider ska få sina varor innan jul. Med "leverans innan jul" menar vi att du ska få dina varor till ditt ombud senast 23 december.

Observera att trots att vi på Hobbex gör vårt bästa för dig som kund för att få iväg dina varor från vårt lager i tid, så kan vi inte helt skydda oss från leveransförseningar hos våra transportörer på grund av det stora leveranstryck som skapas i juletiderna. Genom att kontrollera de kontaktuppgifter du lämnar vi köpetillfället, som tex namn och mobiltelefonnummer för avisering, en extra gång innan du betalar gör att du aktivt minskar risken för förseningar på grund av felaktig/saknad information.

Tack för att du är kund hos oss på Hobbex, vi lever för att göra din vardag och fritid extra rolig! laughing
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK