Hobbex siktar in sig på e-scooters, longboards och elcyklar! 

Hobbex kommer framåt att ha ett starkt fokus på eldrivna urbana fordon där vi erbjuder det absolut bästa inom e-scooters, eldrivna longboards och elcyklar.

Vi tror på en framtid med smidiga och hållbara eldrivna transportmedel, samtidigt som vi tycker det ska vara kul och gå snabbt att ta sig fram - även i stadsmiljö.


Och finns det verkligen roligare sätt att ta sig fram på än glidandes på en elektrisk scooter, cykel eller longboard tänker vi? :)


  Vi erbjuder utöver eldrivet de modernaste drönarna på marknaden. Få eyes-in-the-sky och fånga de där magiska ögonblicken och återupplev dem eller dela dem med andra. Med den senaste drönartekniken får du makalösa flygfoton och filmer eller kan livesända dina events med fågelperspektiv och varför inte fånga din nästa e-longboard tur på drönarfilm? 

Hobbex kommer även satsa starkt på radiostyrt där vi fortsätter att erjuda de senaste modellerna från de mest populära leverantörerna.


Däremot innebär vårt fokus att vi kommer att vända blicken bort från skytte och Hobbex har därför slutat att sälja vapen.

Spana istället in våra grymma eldrivna fordon, våra kick-ass drönare och det senaste inom radiostyrt nedan:Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK