Dan Wesson 8'' diabolo i gruppen Skytte / Luftvapen / Luftpistoler / Co2 hos Hobbex (806471)
Dan Wesson 8'' diabolo

Dan Wesson 8'' diabolo

Artnr
806471

Den största "pjäsen" i nya Dan Wesson familjen har en 8 tums pipa och kommer få självaste Dirty Harry att tappa hakan. Ha begäret på denna revolver är stor! Revolvern är tillverkad helt i metall för den rätt känslan, greppet är är ergonomiskt och är tillverkat i ABS-Plast. I Greppet finner du även Kolsyrepatronen som driver pistolen (Måste köpas till). Det som gör de nya Dan Wesson revolvrarna bättre är att de skjuter diabolo kulor som har en bättre kulbana än en stålrundkula. Dessutom har DW 8" en räfflad pipa som gör att kulbanan blir ännu bättre. Diabolokulorna laddas genom realistiska .357 patroner, en diabolokula per patron. Det får plats 6 st patroner i trumman på revolvern. Till Revlovern följer det med en Speedloader, 6 st patroner och en siktesbas (21mm).


Behöver kompletteras med:

 • Kolsyrepatroner 12g
 • 4,5mm diabolokulor


OBS: alla hastighets- och effektmätningar är maxvärden under optimala testförhållanden. Valet av kulvikt och dess varumärke, Co2 patron och märke samt utetemperatur kan orsaka variationer i utgångshastigheter.
Räfflad pipa
Skjuter diabolokulor
130m/s
1995:-
Se om varan finns i butik
Borås lagershop
Göteborg
Helsingborg
Karlstad
Malmö / Emporia
Nordby
Sthlm / Bromma
Sthlm / Kista Galleria
Sthlm / Mall of Scand
Sthlm / Nacka
Sthlm / Täby
Sundsvall
Umeå
Uppsala
Valbo
Antal: 
6 månader öppet köpFri frakt över 199:-Snabba leveranser

Populära tillbehör

Andra köpte även

UX Tornado Co2
Artnr: 814239
Levnr:
739:-
UX XBG Co2
Artnr: 813951
Levnr:
699:-
CZ SP-01 Shadow
Artnr: 793923
Levnr:
799:-
Colt Python 2,5
Artnr: 814184
Levnr:
1095:-
 • Information
  • Den största "pjäsen" i nya Dan Wesson familjen har en 8 tums pipa och kommer få självaste Dirty Harry att tappa hakan. Ha begäret på denna revolver är stor! Revolvern är tillverkad helt i metall för den rätt känslan, greppet är är ergonomiskt och är tillverkat i ABS-Plast. I Greppet finner du även Kolsyrepatronen som driver pistolen (Måste köpas till). Det som gör de nya Dan Wesson revolvrarna bättre är att de skjuter diabolo kulor som har en bättre kulbana än en stålrundkula. Dessutom har DW 8" en räfflad pipa som gör att kulbanan blir ännu bättre. Diabolokulorna laddas genom realistiska .357 patroner, en diabolokula per patron. Det får plats 6 st patroner i trumman på revolvern. Till Revlovern följer det med en Speedloader, 6 st patroner och en siktesbas (21mm).


   Behöver kompletteras med:

   • Kolsyrepatroner 12g
   • 4,5mm diabolokulor


   OBS: alla hastighets- och effektmätningar är maxvärden under optimala testförhållanden. Valet av kulvikt och dess varumärke, Co2 patron och märke samt utetemperatur kan orsaka variationer i utgångshastigheter.
   Typ:Luftpistol
   Drivsätt:Co2
   Längd:338 mm
   Riktmedel:Justerbart
   Vikt:1040 gram
   Ammunitionstyp:Diabolo
   Ammunitionskaliber:4,5 mm
   Magasinkapacitet:6 st
   Utgångshastighet:130 m/s
   Anslagsenergi:3 joule
   Kilspår:Waver
 • Tillbehör
 • Reservdelar
 • Manualer
 • Passar till
 • Tips & Råd
Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme