Elektronik / Smartboard och Elfordon / Smartboard / Hoverboard

Smartboard (airboard, hoverboard)

Smartboard – elfordonet som tog världen med storm! Den gyrostabiliserade brädan, som också kallas hoverboard och airboard, gör att du kan ta dig fram i 20 km/h utan minsta ansträngning. Smartboarden känner av din lutning och du kan åka framåt, bakåt och svänga. Smartboardens avancerade teknik håller balansen och du kan bara njuta av att glida fram. Nya Smartboard 3.0 är den senaste generationen hoverboard har en mängd kvalitetsförbättringar.

Läs mer

Vad är en Smartboard / hoverboard / airboard och hur fungerar den? Här nedan skall vi svara på dessa frågor.


Smartboard är en typ av balansbräda som också ofta kallas Hoverboard eller Airboard. Under de senaste åren har Smartboard/hoverboard blivit enormt populärt över hela världen och är numera en vanlig sak att se på svenska gator. Vad kostar då hoverboard? Svaret är: inte mycket med tanke på vad man får! Smartboard har kontrollerade, certifierade komponenter och håller högre kvalitet än många andra hoverboards och airboards. Det är viktigt att tänka på detta när man ska köpa hoverboard: du vill inte beställa en billig balansbräda från en oseriös leverantör eftersom det ofta slutar i allt från att den går sönder till olycka.

Hoverboarden fortsätter vara en stark trend i världen och tillochmed kändisar som Justin Bieber och Wiz Kalifa åker den!


Hur fungerar en Smartboard / hoverboard / airboard?


Smartboard är en balansbräda med avancerad elektronik och gyros. Under ståplattorna ovanpå brädan befinner sig sensorer som känner av om du lutar dig framåt eller bakåt. Hoverboarden består av två delar som sitter ihop med en central axel i aluminiumchassiet med varsin motor och sensorer. Beroende på hur du lutar respektive fot så kan du reglera hastigheten och använda det för att svänga, bromsa, och tillochmed åka bakåt. Smartboard är självbalanserande, elektroniken i din hoverboard använder informationen om lutning för att se till att alltid hålla dig upprätt.


Hur kör man Smartboard / hoverboard / airboard?


Det är egentligen enkelt att lära sig åka Smartboard, det gäller framför allt att lära sig själv slappna av och bara luta sig dit man vill åka. I början kan det kännas aningen konstigt – de flesta har någon gång lärt sig åka skateboard, men den här brädan åker inte åt samma håll! Det kan ta en liten stund att lära hjärnan att allt som är det ska och lära sig lita på hoverboardens balansering. I början kan det framför allt vara lite svårt just när man går på och av brädan. Men lugn! Bara var avslappnad och gör det lugnt och försiktigt de första gångerna så går det bra. När man väl åkt ett par gånger är det fullkomligt naturligt sedan, mycket lättare än att lära sig åka skateboard, cykel eller rollerblades.

Sortera på: Vy:
Smartboardväska Nylon 6,5''
Väska för 6.5'' Smartboard / hoverboard / airboard
Formanpassad ryggsäck
Passar 6,5'' Smartboard

149:-

Stiga Smartboardskydd, 6-9 år
Knä-/armbågs-/handledsskydd
Storlek: 6-9 år

299:-

Smartboard Skin Blue 6,5''
Blått silikonskinn till Smartboard (hoverboard/airboard)
Gör din Smartboard personlig!
Skyddar mot repor!
Byt efter humör!

49:-
299:-


Smartboard Skin Tiger 6,5''
Camo silikonskinn till Smartboard (hoverboard/airboard)
Gör din Smartboard personlig!
Skyddar mot repor!
Byt efter humör!

49:-
299:-

Smartboard Skin Orange 6,5''
Orange silikonskinn till Smartboard (hoverboard/airboard)
Gör din Smartboard personlig!
Byt efter humör!
Skyddar mot repor!

49:-
299:-

Smartboard Skin White 6,5''
Vitt silikonskinn till Smartboard (hoverboard/airboard)
Gör din Smartboard personlig!
Skyddar mot repor!
Byt efter humör!

49:-
299:-


Smartboardväska Nylon 10
Smidig och snygg väska till 10'' hoverboard/smartboard
  • Tillverkat i tåligt material
  • Universal väska
  • Med stadig bärrem

99:-

Stiga Smartboardhjälm 58-60
Hjälm för Smartboard från Stiga!
Storlek 58-60.

149:-