Roligare fritid
Tel: 033-13 71 40
Dagens klipp!
Lava Lamp
49:- 149:-


Gilla oss på Facebook
Följ vårt nyhetsbrev
DJI Phantom 3 Advanced i gruppen Radiostyrt / Drönare / Quad / DJI hos Hobbex (806524)
DJI Phantom 3 Advanced
DJI Phantom 3 Advanced
DJI Phantom 3 Advanced
DJI Phantom 3 Advanced
DJI Phantom 3 Advanced
DJI
DJI

DJI Phantom 3 Advanced

ArtNr:
806524
Phantom 3 Advanced
Phantom 3 innehåller den bästa och nyaste DJI flygteknologin. Den ger dig en trevlig upplevelse genom fullt automatisk intelligent stöd. Dessa system hjälper dig att flyga bättre och säkrare, och är utformade så att du aldrig behöver tänka på dem alls. Bli din egen regissör och berätta din historia som aldrig förr. Nå till himlen och fånga professionella kvalitetsbilder från ett nytt perspektiv. Med en kristallklar kamera, realtids HD TV-bild och intuitiva flygkontroller, vad kommer du att skapa?

HD Kamera
Tänk dig fantastiska, uppslukande bilder. Bilderna passar den stora skärmen och fyller den med skärpa, vackert upplösta och levande färger. Med en integrerad, stabiliserad kamera kommer din Phantom 3 ge liv åt din fantasi. Ge en ny syn på din värld i aldrig tidigare skådad klarhet och stil. Din Phantom 3 Advanced har en helt integrerad kamera som spelar in 1080p video med upp till 60 bilder per sekund och tar 12 megapixel bilder. En förbättrad sensor ger du större klarhet, lägre buller och bättre bilder än någon föregående flygande kamera.

Professionell Lins
F/2,8-objektivet har en 94⁰ synfält, praktiskt taget eliminerar den oönskad förvrängning som kan uppstå när du fotograferar stora flygbilder med andra kameror.

Stabil Tagning
Säkring och stabilisering av kameran med DJI's pålitliga stabiliseringsteknik. Denna 3-axliga gimbal håller kameran i perfekt nivå under alla flygförhållanden, vilket resulterar i vackra, stabila bilder under varje flygning.                                                                                         
       
Komplett Kontroll
Ha din Phantom 3 helt under din kontroll när du använder de mest användabara funktioner direkt på sändaren. Ger dig full kontroll på nästan tredubbla räckvidden mot tidigare Phantom modeller - upp till 2 km, (OBS är reglerad i Sverige till ungefär halva och man måste flyga inom synhåll för piloten), med hjälp av den inbyggda DJI Lightbridge, vilket hanterar all kommunikation till och från Phantom 3. Denna avgörande del av din flygerfarenhet har utvecklats specifikt för att flyga kameramodeller, vilket gör varje flygning lätt, säker och intuitiv. Med känsliga spakar, dedikerade knappar ger din anpassningsbara Phantom 3 sändare dig ett helt nytt sätt att flyga och interagera med din Phantom. Ergonomiskt byggd för att passa perfekt i dina händer, ger sändaren dig förtroendet att flyga på det sätt du vill.

Integrerad DJI Lightbridge
Med otroligt lång räckvidd (reglerat i Sverige) och levande HD video från din kamera, är DJI Lightbridge inbyggt i både sändare och Phantom 3 själv. Dessa två delar arbetar tillsammans för att säkerställa en kontinuerlig länk mellan dig och din Phantom 3. Kraftfulla kommunikationssignaler skär igenom de flesta miljöstörningar, vilket ger dig exakt, full kontroll och information från drönaren till fantastiska avstånd.
Kraftfull DJI GO App
Komplett kontroll inom räckhåll för dina fingrar. Styr kameran och ändra flyg inställningar, allt från din mobila enhet. Med oslagbara nya funktioner som automatisk Director videoredigerare som hjälper dig att pussla ihop din bästa film på några sekunder med både musik och text och mycket mer.

Youtube Livestreaming
Medans du flyger, dela vyn med dina vänner och världen live via YouTube. Nu kan vem som helst uppleva glädjen av flygningen och titta, kommentera och dela dina erfarenheter i näst intill realtid.

Full Kamera Kontroll
Appen ger dig full kontroll. Med enkel touch på skärmen gör du auto start och landning, return home, ändrar mellan foto och filmning, tar kort, startar och slutar filma och kan styra kameran helt manuellt.

Interaktiv Flygsimulator
Flyga och finslipa dina kunskaper utan att gå någonstans. Den medföljande flygsimulator ger dig verklighetstrogna upplevelsen av att flyga din Phantom 3 och använda fjärrkontrollen i en säker och kontrollerad virtuell miljö. OBS endast tillgänglig i IOS version av DJI Pilot app

Färdplan
Gå igenom alla dina tidigare flygningar, med flygtid, varaktighet, och en förhandsvisning av de bilder och videoklipp som du tog. Spåra dina framsteg och har en fullständig förteckning över tidigare minnen.
Huvudstyrenhet
Bearbetning och analys av flygdata i realtid tar allvarlig fart. Main Controller är hjärnan på din Phantom 3. Den samlar in data från hela systemet, inklusive motorvarvtal, GPS-position, dina kommandoingångar, och data från automatiska sensorer, och analyserar allt för att tala om för din Phantom 3 exakt hur man beter sig vid varje givet ögonblick.

GPS
Håll alltid koll på din Phantom 3. GPS och GLONASS samverkar till att göra Phantom 3 helt medveten om dess placering och relation till dig. Den svävar mer exakt, rör sig mer exakt, och låser på satelliter snabbare. Genom DJI Pilot appen, kan du spåra den på en levande karta och spela in din start punkt så att du kan ta den tillbaka till dig med en enkel touch av ett finger.

IMU
Hålla din Phantom 3 stabil och flyga på det sätt du vill att det ska är IMU's uppgift. Inuti sitter ett 6-axlig gyroskop och accelerometer som registrerar och vidarebefodrar även de minsta förändringarna i lutning och rörelse. Den arbetar hela tiden för att upptäcka små förändringar och kompensera för dem automatiskt.

Fartreglage
Motorns varvtal är avgörande för flygning, och varje motor sköts individuellt av fartreglaget. ESC förmedlar inte endast viktig information main controller, de skickar även kommandon till motorerna baserade på input. Denna konstant kommunikation håller Phantom stabil under flygningen.
Intelligent Batteri
Högre spänning, mer energi och mer kraft kombineras för att ge dig en förbättrad flygupplevelse. Denna uppgraderade intelligenta flygack har inbyggda sensorer som gör att du känner till batteriets status i realtid, så att du alltid vet hur länge du kan fortsätta att flyga och när det är dags att ladda. Uppladdningen är snabb och enkel. Phantom 3 levereras med en laddare för kraftigt minskade laddningstider.

Failsafe
Om det intelligent flygacket börjar bli svagt, eller om din Phantom 3 förlorar kontakten med din sändare av någon anledning, så återvänder Phantom 3 automatiskt till startpunkten och landar säkert.
             
                                                 

Ground Station

Ground station låter dig flyga som aldrig förr. I appen ställer man in waypoints, höjd och hastighet den ska flyga. Sen är det bara att trycka Go och den sätter av själv. Nu kan du koncentrera dig helt på att ta perfekta bilder istället för att flyga. Du kan när som helst ta över spakarna för flygning eller trycka på Return home knappen så återvänder den till startpunkten.

Follow Me
Programmera din Phantom 3 att fungera som ditt egna personliga flygande filmteam. Den följer dig var du en går eller åker.

Intressanta Föremål
Välj en plats eller ett objekt att fokusera på och Phantom 3 kommer kontinuerligt vara riktad mot det, oavsett riktning du flyger.
VPS System (vision positioning system)
VPS System är nytt system som gör det möjligt att hoovra, landa och starta inomhus. Det fungerar även om GPS systemet i Phantom 3 skulle tappa kontakten med en satellit. Då kan du enkelt fortsätta att filma med samma trygghet. Hur fungerar det då? Det är med hjälp av Sonar som visuell data som Phantom 3 kan mäta olika mönster på marken och den höjd den befinner sig på. All data skickas till ett CPU-Chip som tar in informationen och bestämmer vad som skickas vidare till Phantom 3 Flightcontroll. Flighcontroll är en Drönares hjärna och den kommunicerar med hela flygmaskinen.

Sammanfattning:

 • Flygvikt 1280gr
 • Storlek diagonalt inkl propelelr 590mm
 • Sony sensor EXMOR 1/2.3 12.4MP
 • ISO 100-3200 video 100-1600 foto
 • Max stl bild 4000x3000
 • Foto modes: stillbild, 3/5/7 burst, time lapse mm
 • FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60
 • HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
 • Minneskort Micro SD max 64GB klass 10 (ingår ej)
 • Fotoformat JPEG, DNG
 • Filmformat MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
 • 3-axlig gimbal
 • Sändarack 6000mAh ingår
 • Flygack 4480mAh 15.2V ingår
 • Flygtid upp till 23min
 • VPS System (vision positioning system)
 • DJI Lightbridge teknologi
 • Kamerastyrning via sändare eller DJI GO app (laddas ner gratis) till smartphone/surfplatta
 • Kompatibla mobiler: iPhone 5s, iPhone6, iPhone 6 plus, Samsung S5, Note3, Sony Xperia Z3, Google Nexus 7 II, Google Nexus 9, Mi 3, Nubia Z7 mini.
 • Kompatibla surfolattor: iPad Air, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad mini 3
Länk till DJI och uppdateringar av Firmware hittar du här

Länk till DJI Wiki support sida där hittar du information och tips om det mesta rörande deras drönare.
http://wiki.dji.com/en/index.php/Main_Page
Drönare med full HD kamera
Livestreama till Youtube
Läs mer »
10995:- / 7995:-
Delbetalning från 105:-/mån Villkor
Lagerstatus:
Se om varan finns i butik
Borås lagershop
Göteborg
Helsingborg
Karlstad
Malmö / Burlöv
Malmö / Emporia
Nordby
Sthlm / Bromma
Sthlm / Kista Galleria
Sthlm / Mall of Scand
Sthlm / Nacka
Sthlm / Skärholmen
Sthlm / Täby
Sundsvall
Umeå
Uppsala
Valbo
Antal: 
Handla nu, betala i mars!
Se fullständiga villkor i kassan.

Populära tillbehör

 • Information
  • Phantom 3 Advanced
   Phantom 3 innehåller den bästa och nyaste DJI flygteknologin. Den ger dig en trevlig upplevelse genom fullt automatisk intelligent stöd. Dessa system hjälper dig att flyga bättre och säkrare, och är utformade så att du aldrig behöver tänka på dem alls. Bli din egen regissör och berätta din historia som aldrig förr. Nå till himlen och fånga professionella kvalitetsbilder från ett nytt perspektiv. Med en kristallklar kamera, realtids HD TV-bild och intuitiva flygkontroller, vad kommer du att skapa?

   HD Kamera
   Tänk dig fantastiska, uppslukande bilder. Bilderna passar den stora skärmen och fyller den med skärpa, vackert upplösta och levande färger. Med en integrerad, stabiliserad kamera kommer din Phantom 3 ge liv åt din fantasi. Ge en ny syn på din värld i aldrig tidigare skådad klarhet och stil. Din Phantom 3 Advanced har en helt integrerad kamera som spelar in 1080p video med upp till 60 bilder per sekund och tar 12 megapixel bilder. En förbättrad sensor ger du större klarhet, lägre buller och bättre bilder än någon föregående flygande kamera.

   Professionell Lins
   F/2,8-objektivet har en 94⁰ synfält, praktiskt taget eliminerar den oönskad förvrängning som kan uppstå när du fotograferar stora flygbilder med andra kameror.

   Stabil Tagning
   Säkring och stabilisering av kameran med DJI's pålitliga stabiliseringsteknik. Denna 3-axliga gimbal håller kameran i perfekt nivå under alla flygförhållanden, vilket resulterar i vackra, stabila bilder under varje flygning.                                                                                         
          
   Komplett Kontroll
   Ha din Phantom 3 helt under din kontroll när du använder de mest användabara funktioner direkt på sändaren. Ger dig full kontroll på nästan tredubbla räckvidden mot tidigare Phantom modeller - upp till 2 km, (OBS är reglerad i Sverige till ungefär halva och man måste flyga inom synhåll för piloten), med hjälp av den inbyggda DJI Lightbridge, vilket hanterar all kommunikation till och från Phantom 3. Denna avgörande del av din flygerfarenhet har utvecklats specifikt för att flyga kameramodeller, vilket gör varje flygning lätt, säker och intuitiv. Med känsliga spakar, dedikerade knappar ger din anpassningsbara Phantom 3 sändare dig ett helt nytt sätt att flyga och interagera med din Phantom. Ergonomiskt byggd för att passa perfekt i dina händer, ger sändaren dig förtroendet att flyga på det sätt du vill.

   Integrerad DJI Lightbridge
   Med otroligt lång räckvidd (reglerat i Sverige) och levande HD video från din kamera, är DJI Lightbridge inbyggt i både sändare och Phantom 3 själv. Dessa två delar arbetar tillsammans för att säkerställa en kontinuerlig länk mellan dig och din Phantom 3. Kraftfulla kommunikationssignaler skär igenom de flesta miljöstörningar, vilket ger dig exakt, full kontroll och information från drönaren till fantastiska avstånd.
   Kraftfull DJI GO App
   Komplett kontroll inom räckhåll för dina fingrar. Styr kameran och ändra flyg inställningar, allt från din mobila enhet. Med oslagbara nya funktioner som automatisk Director videoredigerare som hjälper dig att pussla ihop din bästa film på några sekunder med både musik och text och mycket mer.

   Youtube Livestreaming
   Medans du flyger, dela vyn med dina vänner och världen live via YouTube. Nu kan vem som helst uppleva glädjen av flygningen och titta, kommentera och dela dina erfarenheter i näst intill realtid.

   Full Kamera Kontroll
   Appen ger dig full kontroll. Med enkel touch på skärmen gör du auto start och landning, return home, ändrar mellan foto och filmning, tar kort, startar och slutar filma och kan styra kameran helt manuellt.

   Interaktiv Flygsimulator
   Flyga och finslipa dina kunskaper utan att gå någonstans. Den medföljande flygsimulator ger dig verklighetstrogna upplevelsen av att flyga din Phantom 3 och använda fjärrkontrollen i en säker och kontrollerad virtuell miljö. OBS endast tillgänglig i IOS version av DJI Pilot app

   Färdplan
   Gå igenom alla dina tidigare flygningar, med flygtid, varaktighet, och en förhandsvisning av de bilder och videoklipp som du tog. Spåra dina framsteg och har en fullständig förteckning över tidigare minnen.
   Huvudstyrenhet
   Bearbetning och analys av flygdata i realtid tar allvarlig fart. Main Controller är hjärnan på din Phantom 3. Den samlar in data från hela systemet, inklusive motorvarvtal, GPS-position, dina kommandoingångar, och data från automatiska sensorer, och analyserar allt för att tala om för din Phantom 3 exakt hur man beter sig vid varje givet ögonblick.

   GPS
   Håll alltid koll på din Phantom 3. GPS och GLONASS samverkar till att göra Phantom 3 helt medveten om dess placering och relation till dig. Den svävar mer exakt, rör sig mer exakt, och låser på satelliter snabbare. Genom DJI Pilot appen, kan du spåra den på en levande karta och spela in din start punkt så att du kan ta den tillbaka till dig med en enkel touch av ett finger.

   IMU
   Hålla din Phantom 3 stabil och flyga på det sätt du vill att det ska är IMU's uppgift. Inuti sitter ett 6-axlig gyroskop och accelerometer som registrerar och vidarebefodrar även de minsta förändringarna i lutning och rörelse. Den arbetar hela tiden för att upptäcka små förändringar och kompensera för dem automatiskt.

   Fartreglage
   Motorns varvtal är avgörande för flygning, och varje motor sköts individuellt av fartreglaget. ESC förmedlar inte endast viktig information main controller, de skickar även kommandon till motorerna baserade på input. Denna konstant kommunikation håller Phantom stabil under flygningen.
   Intelligent Batteri
   Högre spänning, mer energi och mer kraft kombineras för att ge dig en förbättrad flygupplevelse. Denna uppgraderade intelligenta flygack har inbyggda sensorer som gör att du känner till batteriets status i realtid, så att du alltid vet hur länge du kan fortsätta att flyga och när det är dags att ladda. Uppladdningen är snabb och enkel. Phantom 3 levereras med en laddare för kraftigt minskade laddningstider.

   Failsafe
   Om det intelligent flygacket börjar bli svagt, eller om din Phantom 3 förlorar kontakten med din sändare av någon anledning, så återvänder Phantom 3 automatiskt till startpunkten och landar säkert.
                
                                                    

   Ground Station

   Ground station låter dig flyga som aldrig förr. I appen ställer man in waypoints, höjd och hastighet den ska flyga. Sen är det bara att trycka Go och den sätter av själv. Nu kan du koncentrera dig helt på att ta perfekta bilder istället för att flyga. Du kan när som helst ta över spakarna för flygning eller trycka på Return home knappen så återvänder den till startpunkten.

   Follow Me
   Programmera din Phantom 3 att fungera som ditt egna personliga flygande filmteam. Den följer dig var du en går eller åker.

   Intressanta Föremål
   Välj en plats eller ett objekt att fokusera på och Phantom 3 kommer kontinuerligt vara riktad mot det, oavsett riktning du flyger.
   VPS System (vision positioning system)
   VPS System är nytt system som gör det möjligt att hoovra, landa och starta inomhus. Det fungerar även om GPS systemet i Phantom 3 skulle tappa kontakten med en satellit. Då kan du enkelt fortsätta att filma med samma trygghet. Hur fungerar det då? Det är med hjälp av Sonar som visuell data som Phantom 3 kan mäta olika mönster på marken och den höjd den befinner sig på. All data skickas till ett CPU-Chip som tar in informationen och bestämmer vad som skickas vidare till Phantom 3 Flightcontroll. Flighcontroll är en Drönares hjärna och den kommunicerar med hela flygmaskinen.

   Sammanfattning:

   • Flygvikt 1280gr
   • Storlek diagonalt inkl propelelr 590mm
   • Sony sensor EXMOR 1/2.3 12.4MP
   • ISO 100-3200 video 100-1600 foto
   • Max stl bild 4000x3000
   • Foto modes: stillbild, 3/5/7 burst, time lapse mm
   • FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60
   • HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
   • Minneskort Micro SD max 64GB klass 10 (ingår ej)
   • Fotoformat JPEG, DNG
   • Filmformat MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
   • 3-axlig gimbal
   • Sändarack 6000mAh ingår
   • Flygack 4480mAh 15.2V ingår
   • Flygtid upp till 23min
   • VPS System (vision positioning system)
   • DJI Lightbridge teknologi
   • Kamerastyrning via sändare eller DJI GO app (laddas ner gratis) till smartphone/surfplatta
   • Kompatibla mobiler: iPhone 5s, iPhone6, iPhone 6 plus, Samsung S5, Note3, Sony Xperia Z3, Google Nexus 7 II, Google Nexus 9, Mi 3, Nubia Z7 mini.
   • Kompatibla surfolattor: iPad Air, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad mini 3
   Länk till DJI och uppdateringar av Firmware hittar du här

   Länk till DJI Wiki support sida där hittar du information och tips om det mesta rörande deras drönare.
   http://wiki.dji.com/en/index.php/Main_Page
 • Tillbehör
 • Reservdelar
 • Manualer
 • Passar till
 • Instagram
 • Tips & Råd
Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme

Kika även på

Ack 15.2V 4480mAh Phantom 3
Ack 15.2V 4480mAh Phantom 3
Artnr: 806565
Levnr:
1495:-
DJI Phantom 4
Kan undvika hinder automatiskt
Filmar i 4k!
Upp till 28 min flygtid!
Artnr: 808986
Levnr:
11199:-
Väska Lyxig DJI Phantom 3
Väska till DJI Phantommodellerna
Artnr: 806714
Levnr:
3595:-

Andra köpte även

Propeller set QR X350 Walkera
Artnr: 790512
Levnr: QRX350-Z-01
45:-
Fartreglage WST-15A(G) QR X350 Walkera
Artnr: 790520
Levnr: QRX350-Z-10
359:-
Skruvsats QR X350 Pro Walkera
Artnr: 793126
Levnr: QRX350PRO-Z-05
75:-
Motor QR X350 Pro Walkera
Artnr: 793127
Levnr: QRX350PRO-Z-06
449:-

Användarbilder

Instagram

Så här gör du