Traxxas Telluride 4x4 1/10 i gruppen Radiostyrt / Bilar / Eldrivna / Traxxas hos Hobbex (791756)
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10
Traxxas Telluride 4x4 1/10

Traxxas Telluride 4x4 1/10

Artnr
791756
1/10 Truck i riktigt tufft utförande!!
Telluride: En stor stad i Klippiga bergen som symboliserar häftiga äventyr i extrem terräng. Traxxas Telluride 4X4 fångar den andan i en ny off-road bil som är konstruerad för att ta sig till platser som kan vara svårt med andra radiostyrda bilar. 4-hjulsdrift, specialanpassade differentialer, och lång fjädringsväg gör att den tar sig fram där andra går bet. XL-5 fartreglage och Titan 12T 550 står för kraften och bidrar starkt till körglädjen. Traxxas Telluride 4x4 är rejält fuktskyddad så att du även kan utforska vattenpölar, lera, snö och annat roligt. Bilen kommer naturligtvis färdigmonterad, målad och RTR med inkluderad 7-cell 8.4V NiMH batteri och laddare.

Avancerat Chassie!!
Traxxas Telluride 4X4 bygger på de beprövade egenskaperna från det kardanaxeldrivna 4WD-system och den innovativa modulära designen från den prisbelönta Traxxas Slash 4X4. Chassit har helt integrerade elektronik- och batterifack för en effektiv och kompakt layout, samtidigt som den höga marfrigången som ger Telluride 4X4 dess höga och tuffa look bibehålls. Den lilla extra frigång som erbjuds ökar drastiskt mångsidigheten och gör att du kan hantera extrem terräng och större hinder.
       

Modern och servicevänlig konstruktion!!
Äldre konstruktioner gjorde ofta service av 4-hjulsdrivna bilar besvärliga och tidskrävande. Traxxas har hät tänkt till och moderniserat den grundläggande konstruktionen. Modulär design gör att hela främre delen kan tas bort med bara fem skruvar, och bakpartiet med bara fyra skruvar. På mindre än en minut med en skruvdragare har du enkelt full tillgång för enkel service och justering.
       

Massor av fjädring!!
Telluride 4X4 har enorma mängder av till synes bottenlös fjädringsväg för fjädring som slukar hopp och ger otroligt kontroll även i grov terräng. Den fullt optimerade framaxelhållaren är ett resultat av datormodellering som tillät ingenjörerna att konstruera för maximal rörelse utan bindning eller störning. Robust konstruktion avvärjer kraschskador och överdimensionerade 10x15mm inre lager och 5x11mm yttre lager bidrar till helheten.
       

Mycket användarvänlig sändare!!
Med TQ 2.4GHz radiosystemet slår du bara på strömmen och kör. Det finns inga kanaler eller frekvenser för att hantera, så allt fokus ligger på att ha kul. TQ:s ergonomiska design är bekväm även under längre körning och dess slanka design förstärks av en intern antenn som är helt skyddad från yttre skador.
       

Sammanfattning övriga egenskaper:
 • Licensierade Kumho äventyrsdäck
 • 8,4V ack med Traxxas ID-kontakt
 • Fuktskyddad elektronik
 • Kraftfull Titan 12 550-motor
 • Fullt justerbara stötdämpare
 • Gummitätade kullager
 • Justerbar slirkoppling
 • 4A 12V snabbladdare cigguttag

Behöver kompletteras med: 4st R6(AA) batterier till sändaren
Häftig truck med framkomlighet som huvudnummer.
Nya Traxxas ID-kontakt och detection.

3795:-

Populära tillbehör

Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme
 • Tycker det har varit en kanon bil åt grabben, han har inte varit snäll i mot den. Rengjord varje gång man har kört så går den länge.(tryckluft)Slitage delar som drev har jag bytt 3 ggr på 2 år inkl en motor på grund av en sten i fläkten.Börjar bli lite glapp i framvagnen men det finns ju delar. Klart Prisvärd maskin.

  2015-05-01 @ 10:00:38
 • Kul RC bil, den kanske inte är bäst på något, men bra på mycket.Trail, Crawling och Bash. Vattentät och tål en hel del.

  2015-03-09 @ 14:59:41