Roligare fritid
Tel: 033-13 71 40
Dagens klipp!
Lava Lamp
49:- 149:-


Gilla oss på Facebook
Följ vårt nyhetsbrev
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM i gruppen Radiostyrt / Bilar / Eldrivna / Traxxas hos Hobbex (807047)
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM
Traxxas
Traxxas

Traxxas Stampede 4x4 VXL TSM

ArtNr:
807047
Ny uppdaterad version av världens mest sålda monstertruck. 
Nu med TSM Traxxas Stability Management och nytt ack med ID-kontakt samt 12V 4A peaksnabbladdare.

Traxxas Stability Management
Med Traxxas Stability Management (TSM) kan du uppleva all den extrema kraft, hastighet och acceleration som konstruerades för Slash VXL genom att göra det mycket lättare att kontrollera bilen på vanliga hala ytor såsom löst grus, slät betong, och även is och snö . Om bilen börjar sladda vid accelerationen går TSM igång och känner av fordonets riktning och gör små korrigeringar för att bilen ska gå rakt fram vid full gas acceleration utan bakvagnssladdar, däcksläpp och tappad kontroll. TSM fungerar även vid kurvtagning, först gör den små intuitiva korrigeringar för att behålla din linje, och sedan gör den så att du kan ge gas tidigare i utgången av kurvan utan att det släpper. Bromsning förbättras dramatiskt med TSM som arbetar för att hålla bilen rak tills den stannar helt. TSM fungerar som en andrepilot i fordonet som "känner" vad bilen gör och gör korrigeringar till bilens rörelser som du inte ens kan upptäcka, långt innan fordonet blir utom kontroll.
      

Traxxas TSM ger dig alla fördelar som modern elektronisk stabilisering har att erbjuda utan att inkräkta på körglädjen. Traxxas ingenjörer har utvecklat överlägsna inställningsalgoritmer som arbetar i högsta hastighet och precisa elektroniska komponenter för att skapa ett system som fungerar osynligt i bakgrunden, utan att någonsin begränsa ditt gaspådrag. TSM kan finjusteras (eller stängas av helt) för olika ytor genom att helt enkelt justera multifunktionsratten på TQ sändaren, eller genom att justera reglaget i Traxxas link appen. Resultatet blir att du kör fortare, med större lätthet, och har roligare. I själva verket inser du inte hur mycket TSM hjälper dig tills du stänger av den och testar dina körkunskaper utan det.

Fördelar med TSM:
 • TSM gör Traxxasbilar lättare att köra, särskilt på lösa underlag
 • TSM gör körningen roliga genom att tillåta föraren att accelerera hårdare och köra snabbare med mer kontroll
 • TSM arbetar för att stabilisera fordonet över ojämna ytor som en gyroeffekt av snurrande framhjul fortsätter "styra" i luften
 • TSM förbättrar dramatiskt bromsverkan som förhindrar att bilen att snurra runt
 • TSM ger högre kurshastigheter
 • TSM begränsar aldrig gasreglaget
 • TSM tillåter föraren att accelerera mer ut ur en kurva
 • TSM fungerar osynligt i bakgrunden
 • TSM är fullt justerbart i assistansnivå
 • TSM kan stängas av helt eller justeras via sändaren
 • TSM är fullt kompatibel med Traxxas Link
 • TSM kräver inga komplicerade konfigureringar eller instruktioner

                                                                                                    Världens mest sålda monstertruck
Vi tar våra monstertruckar på allvar. Traxxas och Stampede 4X4 VXL är konstruerad som ingen annan, att förvandla extrem kraft till extrem monstertruckglädje. Med Traxxas Stability Management TSM kan du uppleva all den extrema kraft, hastighet och acceleration som din Traxxas modell är konstruerad för genom att göra det mycket lättare att styra fordonet på vanliga hala ytor såsom löst grus, slät betong, och även is och snö. Den effektiva drivlinan är helt optimerad för det brutala vridmoment från Velineon borstlösa systemet. Denna 4x4 är överdimensionerad och Traxxastuff för att motstå alla 4-hjulsdrift monstermayhem du kan utsätta den för. Den patenterade justerbara wheeliebaren krävs för då Stampede 4x4 accellererar som skjuten ur en kanon. Stegra framhjulen skyhögt mot himlen. Du har full kontroll med det nya Traxxas TQi 2.4GHz radiosystemet och den överlägsna hanteringen av helt oberoende fjädring och smidig styrningen. Med Velineon Borstlösa motorsystem och 8.4V NiMH ID-ack kombinerat är bilen god för +50km/h direkt ur lådan. Installera en 3S LiPo ack och Stampede 4x4 spränger hastighetsmätaren med +90km/h. Det är borstlöst The Traxxas way, brutalt snabb och enkel att använda. Bara att sätta i acket och mata ditt behov av extrem kraft.

Innovativ Chassi
Innovationen utformad i Stampede 4X4 börjar med chassit. Extrem borstlös kraft och 4WD kräver ett chassi som inte kommer att böja sig under belastning för rak och hård acceleration. Chassit integrerar helt elektronik och batterifacket för en effektiv och kompakt utformning, och behåller den höga centrala markfrigången som ger Stampede 4x4 sin monsterhållning och höga utseende. Den extra frigången ökar dramatiskt offroad mångsidigheten som gör att du kan ta itu med ojämn terräng och stora hinder. Stampede 4x4 kännes stabil och säker i höga hastigheter, även på trottoaren och på andra underlag med mycket grepp. Stampede 4x4 är 100% monstertruck, men känns som en racingbil. Undertill är chassit extremt slätt att minska luftmotståndet och förebygga att den hakar i när man kör.

Modulär Enkelhet
Gammal design gjorde service av 4-hjulsdriet fordon besvärlig och tidsödande. Traxxas har ett bättre sätt. Modulkonstruktion gör att hela främre delen tas bort med bara 5 skruvar och bakpartiet med bara fyra skruvar. På mindre än en minut med en skruvmejsel, har du full tillgång för enkel service och justering.
                                                              

Egenskaper:
 • NY 12V 4A peaksnabbladdare
 • NYTT 8,4V 3000mAh NiMH ack med ID-kontakt
 • Traxxas Stability Management TSM
 • TQi 2.4GHz radiosystem bluetooth förberedd
 • 4WD
 • Vattenskyddad elektronik
 • VXL-3s fartreglage med 3 olika körmodes
 • Sportläge - fram/broms/back
 • Race Mode - fram/broms
 • Träningsläge - 50% framåt/broms/50% back
 • Velinion 3500 borstlös motor
 • Justerbar slirkoppling

Se under fliken Manualer för mer info.

Levereras i osorterade färger med:
 • Monterad TQi radioanläggning 2,4GHz,
 • 1st 8,4V ack med ID-kontakt
 • 12V 4A ID-laddare,
 • Specialverktyg
 • Instruktionsbok på engelska.
Behöver kompletteras med 4st R6(AA) batteri till sändaren.
NY ID ack och 12V ID peakladdare
NY TSM Traxxas Stability Management
Läs mer »
5595:-
Delbetalning från 105:-/mån Villkor
Antal: 
Handla nu, betala i mars!
Se fullständiga villkor i kassan.

Populära tillbehör

Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme
 • Jag har köpt några extradelar men dem har inte kommit till användning. Har ej köpt lipo batteri men det funkar perfekt utan det. Den är stabil, snabb och lätt att kontrollera.

  2016-05-22 @ 22:12:38
 • Jag har köpt bilen till min son och han kör varje dag och det är inte mycket som behövs meka med bilen. Jag köpte separat batteri och det blev någon fel på den och vi gick till hobbex och de beställde nyt batteri till skärholmen. Min son är riktigt nöjd och det är jag också. Jag är också nöjd över servis på skärholmen. Rekommenderas

  2016-03-30 @ 11:52:54

Andra köpte även

Laddare Peak 4A Ni-Mh/Li-Po auto ID
ID-detection peak auto-laddare Traxxas.
2/3S LiPo 5/8Cell NiMh
Artnr: 801819
Levnr:
599:-
Hjulkonsoller bak Traxxas
Artnr: 233087
Levnr: 1952
40:-
Batterihållare hög Traxxas
Artnr: 778173
Levnr: 6727X
80:-
Drivknutar med pinne Traxxas
Artnr: 778185
Levnr: 6828X
55:-

Användarbilder

Instagram

Så här gör du