RADIOSTYRD BIL
RADIOSTYRD BIL
RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PRISVÄRD MONSTER TRUCK MED EXTRA BATTERI & LADDARE

PAKET BSD VIPER 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL

Artnr
840414
Populära Monster Trucken Viper med extra batteri & laddare - Mycket prisvärt paket! 
Radiostyrda bilen Viper från BSD Racing bjuder på helt fantastisk prestanda utan att tömma plånboken! Detta paket levereras med extra batteri för utökad körtid, bättre laddare & AA-Batterier till kontrollen.

Tänk på att inte ladda batteriet som sitter i bilen (1800mAh) högre än 1-2A, laddas det för snabbt kan det ta skada, tappa kraft och bli varmt. Extra batteriet som medföljer (3000mAh) kan du ladda i 3A.

4-hjulsdrift och imponerande prestanda
Denna 4-hjulsdrivna 1/10 Monstertruck ger dig allt du kan önska dig i en nybörjar-Truck till ett häpnadsväckande lågt pris. De fantastiska specifikationerna innehåller bl a kraftfull 550-motor med kylflänsar, fuktskyddat fartreglage, dubbla differentialer, justerbara oljefyllda stötdämpare, extra kraftfullt fuktskyddat styrservo och en välutrustad 2.4GHz sändare! Naturligtvis skickar vi med ett bra ack och laddare - precis som det ska vara i en prisvärd RTR-bil för nybörjare!


Storleken har betydelse!

BSD Viper Pro ska inte förväxlas med andra mindre truckar. Alla bilar i skala 1/10 är inte lika stora. Då det ofta inte finns någon riktig förlaga så kan det skilja rejält och BSD Racing har valt att tillverka sina bilar i storlek XL. Längden på denna prisvärda Truck är hela 41cm och tillsammans med en bredd på 32cm så får du ett rejält "footprint" vilket naturligtvis även påverkar köregenskaperna i positiv riktning!


Driftsäker och trygg drivlina

För att säkerställa bästa möjliga funktion, även under lite sämre förhållanden, så är BSD Viper Pro en extremt välutrustad 1/10 Monstertruck. Trots det ringa priset har det verkligen inte sparats på krutet. En livlig 550-motor skickar kraften genom kraftiga drev och kardanaxlar i stål via differentialer med ståldrev och rejäla drivaxlar i stål ut till hjulen. För att reglera kraften är bilen utrustad med ett fuktskyddat fartreglage - som en extra försäkring!! Naturligtvis är hela bilen fullt kullagrad.


Avancerad sändare

BSD Viper Pro levereras med en modern 2,4GHz sändare och installerad mottagare (B7070). Med ett 2,4GHz system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det finns inga begränsningar hur många ni är som kör samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att tuta och köra. Dessutom har sändaren flera inställningsmöjligheter som hjälper dig att finjustera din körning.

Detta är ingen leksak
Denna 1/10 Monstertruck är verkligen ingen enkel standarbil som du hittar i leksaksbutiker utan BSD Viper Pro är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar mm. Precis som på en riktig fullskala racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t ex camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t ex, om så önskas, kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till banunderlaget..

Sammanfattning övriga egenskaper:

    Däck med kraftigt nabbmönster - färdiglimmat på fälg
    4st kraftiga oljestötdämpare
    Konstant 4-hjulsdrift
    Fuktskyddat 6Kg styrservo
    7,2V NiMh ack (1800mAh) + 7,2V NiMh ack (3000mAh) med Tamiya- kontakt
    Laddare 230V 500mA + Kompakt Pro 1500 1,5A laddare
    12-Pack AA-Batterier

Läs mer om medföljande laddaren Kompakt Pro 1500 1,5A & NiMh batteriet 7,2V 3000mAh
  • Prisvärd 4WD truck
  • Fuktskyddad elektronik
  • Kraftfull 550 motor
2177:- / 1790:-
Få först, betala sen Läs mer
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser

Populära tillbehör

Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK