PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL i gruppen Alla produkter / Radiostyrt & Drönare / Bilar / Eldrivna / BSD Racing hos Hobbex (840413)
RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL
PRISVÄRD TRUGGY MED EXTRA BATTERI & LADDARE

PAKET BSD CHEB 4WD 1/10 BORSTAD RADIOSTYRD BIL

Artnr
840413
Prisvärd Truggy med borstad motor, extra batteri & laddare!
CHEB är en riktig cool Radiostyrd bil från BSD Racing. Denna 4-hjulsdrivna 1/10 Truggy ger dig allt du kan önska dig dessutom med en kaxig och exklusiv kaross som ger ett unikt utseende jämfört med andra truggys. I detta fantastiska prisvärda paket medföljer även ett extra NiMh batteri på 3000mAh för att utöka körtiden, samt en lite vassare laddare för att minska laddtiden. Och för att du ska kunna komma igång på en gång så inkluderar vi även AA-Batterier till kontrollen!

Tänk på att inte ladda batteriet som sitter i bilen (1800mAh) högre än 1-2A, laddas det för snabbt kan det ta skada, tappa kraft och bli varmt. Extra batteriet som medföljer (3000mAh) kan du ladda i 3A.

Skyddad mot grus och smuts

Den nya designen gör att de interna delarna skyddas i högre grad mot grus. Bilen är utrustad med ett borstat motorsystem, fuktskyddat fartreglage, dubbla differentialer, justerbara oljefyllda stötdämpare, extra kraftfullt fuktskyddat styrservo och en välutrustad 2.4GHz sändare!

Truggy i den rätta storleken!
CHEB är i skala 1/10 och är den populäraste storleken men ska inte förväxlas med små 1/10 bilar. BSD är välkända för att bygga 1/10 bilar i XL storlek och med sina 43 cm i längd blir CHEB en bjässe på grusplanen.

Kör så det ryker!
Det borstade systemet med dess 4-hjulsdrivna lina kommer få CHEB att åka snabbt över asfalt och grus. Lägg därtill en r/c-bil med låg markfrigång så har du en hobbybil utöver de vanliga.
                   
Störningsfri körning!
CHEB levereras med en modern 2,4GHz-sändare och installerad mottagare. Med ett 2,4GHz-system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det inte finns några begränsningar för hur många ni är som kan köra samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att köra iväg och njuta av CHEBS kvicka acceleration. På sändaren kan du dessutom ställa in bilen på mängder av olika sätt. Du kan läsa mer om kontrollen i manualen, den hittar du här: BSD_B7070W_manual.pdf
                                                             
En seriös R/C-bil!
CHEB är verkligen ingen enkel standardbil som du hittar i leksaksbutiker utan BSD CHEB är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar m.m. Precis som på en riktig fullskalad racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t.ex. camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t.ex. kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till vägunderlaget.                                                            

Sammanfattning egenskaper:
• Däck med kraftigt mönster - färdiglimmat på fälg
• 4st kraftiga oljestötdämpare
• Konstant 4-hjulsdrift
• Fuktskyddat  styrservo
• 1800mAh NiMH-ack + 3000mAh NiMH-ack
• 230V 0,5A laddare + Kompakt Pro 1500 1,5A laddare
• Borstad 550 motor
• 2,4 GHz radiosystem
• 12-Pack AA-Batterier

Läs mer om medföljande laddaren Kompakt Pro 1500 1,5A & NiMh batteriet 7,2V 3000mAh
  • Borstad 550 motor och 4WD
  • Fuktskyddad elektronik
  • Levereras RTR
2117:- / 1490:-
Få först, betala sen Läs mer
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser

Populära tillbehör

Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK