Roligare fritid
Tel: 033-13 71 40
Dagens klipp!
Gilla oss på Facebook
Följ vårt nyhetsbrev

Elektronik / Prylar / Maskerad / Halloween / Dräkter / Vuxen skräck

Halloweenkostymer och Halloweendräkter

Kläder för maskerad med skräck-tema

Behöver du något riktigt läskigt inför Halloween eller bara vill vara skrämmande på maskeraden? Vi har ett stort sortiment av maskeraddräkter och Halloweenkostymer för vuxna med riktigt häftiga skräckteman. Halloweendräkter / Halloweenkostymer är en trend som bara växer och växer i Sverige. Gå som zombie (eller zombiejägare), djävul, vampyr, varulv, häxa m.fl. Smik och andra tillbehör hittar du i menyn till vänster.

Visa all text
Den klassiska Halloweenkostymen för damerna är självklart häxan. Klä ut dig till en snäll eller elak häxa, vi har din outfit, med spetshatt och allt. Utrusta dig med en kittel som duger både till bål och att samla godis.

Dracula eller vampyr är också tidlösa outfits som passar herrar extra bra. Här gäller det att komplettera utklädnaden med lagom mycket smink för att få till den rätta, uråldriga looken. Glöm inte vampyrtänderna och fake-blodet!

Zombies är numera super-inne, så oberoende av om du skall på ett Zombie Walk eller siktar mot Walking Dead-looken inför Halloweenfesten finns det något för dig. Vad sägs om zombie-cheerleader? Eller vaför inte zombie-präst? Passande för zombie-temat är också våra dräkter för den läskiga sjuksköterskan och den blodiga nunnan.

Att klä ut sig till djävul har väl aldrig varit fel? Med djävulsmask, treudd och senaste trenden av kläder från helvetet är du redo för Halloween!

Filmvärlden har också mycket inspiration att ge, vad sägs om mördaren / spöket från Scream? Glöm int den blodiga kniven som perfekt tillbehör!