Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi  i gruppen Radiostyrt / Bilar / Eldrivna / Traxxas hos Hobbex (809052)
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi
Väldens kraftfullaste RTR monstertruck

Traxxas E-Revo 1/10 VXL TSM TQi

Artnr
809052
Världens kraftfullaste RTR borstlösa elektriska radiostyrda monstertruck! Nu med Traxxas TSM!
E-Revo är riktmärket från vilket alla andra radiostyrda monstertrucks mäts. Den låga tyngdpunkten i bilens chassi ger den fantastiska vägegenskaper. Den avancerade och flexibla stötdämpningen håller en klass som få andra bilar kan mäta sig med. Under skalet sitter ursinnig kraft i formen av den vattentåliga och borstlösa MXL-6s-motorn som ger E-Revo Brushless brutal acceleration och en topphastighet på hela 104+ km/h! Detta är en radiostyrd monstertruck som ingen annan.

- NYTT: Traxxas Stability Management
- 48+km/h med 2-7 cellers NiMH ack, 104+km/h med 6S LiPo! (Acken säljs separat)
- Traxxas TQi 2.4 GHz radio
- Vattenskyddat MXL-6s borstlöst drivpaket
- Upp till 25.2 volt borstlös kraft
- Avancerad integrerad chassidesign med senaste teknikenVärldens mest avancerade Ready-To-Race radio

E-Revo Brushless är utrustad med världens med avancerade Ready-To-Race radiosystem. Det nya Traxxas TQi levereras med ett komplett set av trimmningsfunktioner och erbjuder den oslagbara bekvämligheten av inga kanaler och inga kristaller som 2.4GHz-teknologi innebär – men det är bara början. Radion har kommer ihåg och ställer automatiskt in sig för upp till 30 olika Traxxas Link-utrustade modeller. Det är bara att sätta på och köra, du behöver inte krångla runt med namngivningen av olika inställningar. Den nya TQi 2.4GHz-sändaren är fullt justerbar: slutpunkterna för styrning och gas kan ställas in exakt, och Multi-Function-kontrollen kan ställas om för att kontrollera styrningskänslighet, gaskänslighet, bromsmängd, eller trotteltrimm.


Traxxas Stability Management

TSM låter dig uppleva den all den extrema effekten, hastigheten och accelerationen som byggts in i din E-Revo och gör den mycket lättare att kontrollera på hala underlag såsom löst grus, slät betong, tillochmed is och snö. Tryck ner gasen i botten och TSM arbetar genom att hålla koll på fordonets riktning och gör de nödvändiga justeringarna till styrningen för att leverera perfekt acceleration i full gas utan att tappa kontrollen. TSM arbetar också när du svänger, genom intuitiva korrigeringar för att du skall hålla sitt spår tillåter den dig att trycka gasen i botten tidigare i kurvan så att du har en högre utgångshastighet. Inbromsning görs mycket mer effektivt med TSM som håller bilen rak tills du helt och hållet stannar.


Traxxas Link Wireless Module-kompatibel

TQi:s viktigaste nya funktion kan redan vara i din ficka. TQi kan utrustas med Traxxas Link Wireless Module (säljs separat, köp den här) som förvandlar din iPhone eller iPad till ett kraftfullt trimmningsverktyg för din Traxxas-bil. Traxxas Link appen (hämtas gratis från från Apple App Store eller Google Play) har ett fullspäckat grafiskt interface som låter dig optimera ditt radiosystem för den ultimata kontrollen av din bil. Traxxas Link gör det också möjligt att se telemetri om du installerar sensorer i din bil.


Sluten, vattenskyddad elektronik

Traxxas låter dig njuta av RC-körning hela året om, oberoende av väder. Vatten, lera, eller snö saktar inte ner E-Revo; dess fartreglage, mottagare, och styrservon är alla vattentäta så att du kan köra när andra radiostyrda bilar måste stå still. Kör din E-Revo var du vill, när du vill – endast fantasin sätter gränserna.


Vattenskyddat MXL-6s borstlöst drivpaket

Det vattenskyddade fartreglaget MXL-6c är specifikt byggt för att hantera prövningarna av en stor, kraftslukande radiostyrd monstertruck och 6S LiPo ack med sina stora 6,5 mm guldpläterade kontakter, högeffektiva kylfläns, integrerade kylfläkt och kraftfulla komponenter. Fartreglaget skickar strömimpulser till en 2200kV, 75 mm stor rotor som är specifikt designad för maximal prestanda och pålitlighet med 6S LiPo ström och högt vridmoment. Motorhuset fungerar som en stor kylfläns, högkvalitativa kullager levererar maximal effektivitet, och starka Neodymium-magneter ger E-Revo Brushless Edition sanslöst med vridmoment.


Egenskaper
- Längd: 582 mm
- Markfrigång: 98 mm
- Vikt: 4,17 kg (utan ack), 4,94 kg (med ack)
- Höjd: 210 mm
- Hjulbas: 358 mm
- Längd stötdämpare fram: 87 mm
- Längd stötdämpare bak: 87 mm
- Däck runt om: (förlimmade) Talon™ (5.75" x 3.8")
- Hjul runt om: 3.8" Gemini™
- Fartreglage MXL-6s vattenskyddad
- Motor (elektrisk): Borstlös, 2200kV
- Växellåda: single-speed (andra växeln endast)
- Utväxling: 18,83
- Drivning: 4WD
- Sändare: TQi 2,4GHz
- Mottagare: Traxxas Stability Management
- Topphastighet: 48+km/h (104+km/h med två 3S LiPo ack)
- Behöver kompletteras med: 4st AA-batterier (sändare), 2st Traxxas Power Cell iD ack (2-3S LiPo eller 8,4V NiMH) och Traxxas laddare

OBS! Missa inte att kompettera med 4st AA batterier till sändaren!

NOTERA ATT ACK INTE INGÅR OCH MÅSTE KÖPAS TILL

  • Toppfart med NiMH ack: 48 km/h
  • Toppfart med LiPo ack: 104 km/h!
  • TQi 2,4 Gz, TSM, fuktskydd, 4WD
8195:-
Antal: 
6 månader öppet köpFri frakt över 199:-Snabba leveranser

Populära tillbehör

Andra köpte även

Ack LiPo 11,1V 5000mAh 20C ID
Artnr: 808579
Levnr: 2831X
899:-
H11WH Hawkeye
Artnr: 808950
Levnr:
999:-
1495:-
Teton 1/18 LaTrax
Artnr: 792924
Levnr:
1795:-
Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme