RADIOSTYRD BIL
RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL
Mycket prisvärd 4WD monstertruck

BSD VIPER 1/10 4WD BORSTAD RADIOSTYRD BIL

Artnr
782509
Eldriven Monstertruck med 4-hjulsdrift - Mycket prisvärd!
Radiostyrda bilen Viper från BSD Racing bjuder på helt fantastisk prestanda utan att tömma plånboken!Om olyckan skulle vara framme och du behöver reservdelar så hittar du det under fliken "reservdelar" eller om du klickar här: BSD Viper Reservdelar

4-hjulsdrift och imponerande prestanda
Denna 4-hjulsdrivna 1/10 Monstertruck ger dig allt du kan önska dig i en nybörjar-Truck till ett häpnadsväckande lågt pris. De fantastiska specifikationerna innehåller bl a kraftfull 550-motor med kylflänsar, fuktskyddat fartreglage, dubbla differentialer, justerbara oljefyllda stötdämpare, extra kraftfullt fuktskyddat styrservo och en välutrustad 2.4GHz sändare! Naturligtvis skickar vi med ett bra ack och laddare - precis som det ska vara i en prisvärd RTR-bil för nybörjare!


Storleken har betydelse!

BSD Viper Pro ska inte förväxlas med andra mindre truckar. Alla bilar i skala 1/10 är inte lika stora. Då det ofta inte finns någon riktig förlaga så kan det skilja rejält och BSD Racing har valt att tillverka sina bilar i storlek XL. Längden på denna prisvärda Truck är hela 41cm och tillsammans med en bredd på 32cm så får du ett rejält "footprint" vilket naturligtvis även påverkar köregenskaperna i positiv riktning!


Driftsäker och trygg drivlina

För att säkerställa bästa möjliga funktion, även under lite sämre förhållanden, så är BSD Viper Pro en extremt välutrustad 1/10 Monstertruck. Trots det ringa priset har det verkligen inte sparats på krutet. En livlig 550-motor skickar kraften genom kraftiga drev och kardanaxlar i stål via differentialer med ståldrev och rejäla drivaxlar i stål ut till hjulen. För att reglera kraften är bilen utrustad med ett fuktskyddat fartreglage - som en extra försäkring!! Naturligtvis är hela bilen fullt kullagrad.


Avancerad sändare

BSD Viper Pro levereras med en modern 2,4GHz sändare och installerad mottagare (B7070). Med ett 2,4GHz system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det finns inga begränsningar hur många ni är som kör samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att tuta och köra. Dessutom har sändaren flera inställningsmöjligheter som hjälper dig att finjustera din körning.

Detta är ingen leksak
Denna 1/10 Monstertruck är verkligen ingen enkel standarbil som du hittar i leksaksbutiker utan BSD Viper Pro är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar mm. Precis som på en riktig fullskala racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t ex camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t ex, om så önskas, kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till banunderlaget..

Sammanfattning övriga egenskaper:

    Däck med kraftigt nabbmönster - färdiglimmat på fälg
    4st kraftiga oljestötdämpare
    Konstant 4-hjulsdrift
    Fuktskyddat 6Kg styrservo
    7,2V NiMh ack (1800mAh) med Tamiya-kontakt
    Laddare 230V 500mA

OBS! Behöver kompletteras med: 4st R6(AA) batterier till sändaren
 • Prisvärd 4WD truck
 • Fuktskyddad elektronik
 • Kraftfull 550 motor
1590:- / 1390:-
Få först, betala sen Läs mer
Antal: 
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser

Populära tillbehör

Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme
 • Bästa bilen jag har köpt.Batteriet är Ok!om man laddar till full som tar ca 4 tim.Den är snabb och den tål mycket.Bra bil för nybörjare.Rekommenderaar att köpa ny batteri och laddare.

  2017-05-24 @ 16:39:43
 • Köpte denna till lillgrabben (6år) i Julklapp på BlackFriday för tusenlappen. Värd varenda krona! Köp till laddpaketet med laddare och 3000mAh-acket (Artnr: 780704) så har du en räser som duger gott och väl! Ordinare laddare som medföljer kan du kasta i containern, den är fullkomligt värdelös. Bilen har funkat kanonbra i flera dagar nu (många timmars körning då grabben inte kan få nog), förutom läckande olja från stötdämparna fram pga lite väl vårdslös körning (hopp från bergsknallar mm) och att huvuddrevet på mittdiffen havererade pga att ett litet gruskorn letade sig in. Men för en annan som är van att köra (eller mest mecka kanske...) metanoldrivna Kyosho Inferno av olika slag sedan flera år tillbaka måste jag säga att i jämförelse är detta en solid bil med bra diffar, riktiga kullager (ej glidlager som man kan förvänta sig för prisklassen) och är absolut en kanonbra första bil att rekommendera till nybörjare till riktigt RC. Fungerar tex bra för barn från 6-års ålder med lite hjälp från Pappa (eller mamma för den delen) med ack-byten.Reservdelspriserna känns ok. Speciellt som utbudet är enormt på eBay där man kan komma billigt undan med det mesta.Sändaren känns i sammanhanget lite väl billig och plastig, men fungerar ganska dugligt. Får nog vara nöjd att det åtminstone är 2,4ghz :-) Nåt att tänka på är att på bilen jag köpte behövde styrningen trimmas in noga pga överslag som skulle leda till rejäl förslitning om inte justering/intrim hade gjorts.

  2017-01-01 @ 21:21:08
 • Man kan inte gå fel med den här bjässen som första bil.Jag är inne på min andra, den tål sjukt mycket stryk och kan köra på all sorts terräng. Jag var så nöjd med den här bilen att istället för att uppgradera till en bättre bil så köpte jag bara bättre motor och fartreglage till den här.Det finns gott om billiga uppgraderings alternativ från Kina på nätet.Maila gärna vid frågor!

  2016-06-04 @ 07:24:40
 • Håller med om allt som sagts om denna bil. Tycker att den var en mycket bra ''riktig'' förstabil för de mindre. Nu vill vi uppgradera till borstlös och då skulle det vara guld värt med lite rekommendationer om vad man ska tänka på. Förstår att det ska vara en sk 540 strl. Är det nåt mer att tänka på ifall man beställer hem en sådan ? Tänkte försöka hitta nåt billigt från Asien typ.

  2016-04-22 @ 22:40:28
 • Den är helt sjukt grym o bra. Den går snabbt o jag körde drag race med min kompis som kör BSD 1/10 BUGGY och ja körde om han fort!! Jag rekommenderar dock att köpa ett till batteri och en bättre laddare för mer körglädje. Jag har tänkt att köpa andra däck så den får bättre grep:):)

  2016-03-08 @ 18:59:06
 • Sjukt rolig att köra! Tål mycket och är slitstark. Sonen som kör (som är 6 år) är mycket nöjd. Väldigt pigg, går hyggligt länge på ett batteri, stenar och gräsmatta äter den till frukost. Det jag bytt hittills är bara stötfångaren fram. För 1295 är den mycket prisvärd!

  2015-11-09 @ 10:49:21
 • Mycket bra nybörjarbil, tål i princip all typ av stryk man kan utsätta den för utan att gå söder.När det blir dags för uppgradering skulle jag rekommendera att bara fixa en borstlös motor till den här istället för att köpa en helt ny bil.Mina grannar som äger ''dyrare'' hade sönder nåt varannan gång vi var ute och körde medans min bil höll hela sommaren utan att jag behövde köpa några reservdelar. Så jag uppgraderade bilen med ny motor och är sjukt nöjd med mitt val.

  2015-10-01 @ 16:44:05
 • Rejäl bil men blir väääääldigt lätt utsliten

  2015-09-25 @ 14:45:49
 • Glad son på sin födelsedag, gick som smort i 3 dagar.. Sen ''utsliten''. Trodde ändå att den skulle hålla några veckor. Åker till butik, efter som sagt 3 dagar och konstaterar ''slitage'' och blir tvungen att köpa nya delar...redan!!! Känns trist. Och kommer bli en dyr bil..men rik butik på Gränby i Uppsala.

  2015-09-17 @ 08:56:10
 • Sjukt mycket bil för pengarna.Rekommenderar dock ett laddpaket för mer körglädje. Tips är att köpa drev och piniong i metall som finns under reservdelar.

  2015-08-20 @ 12:20:24
 • Mina första RC bil nånsin. Och Jag kan inte vara mer nöjd faktiskt. BSDs modeller är verkligen större än andra bilar i samma skala. Och vill man uppgradera till borstlöst motorsystem och allt annat man kan tänka sig så finns det oändligt med reservdelar o tillbehör. Har bashat min ganska hårt med 7,4v LiPo batteri i lite vattenpölar till o med utan nån skada :D Köööp!

  2015-07-31 @ 14:11:20
 • Mycket körglädje för pengarna! BSD 1/10 är verkligen XL om man jämför med andra 1/10 modeller.Dämparna som är justerbara är helt ok, Bra retur dämpning. Jag uppgradera direkt till 7,4v 2S LiPo batteri o laddare..Det är ett måste om ni inte vill ladda 5-6 timmar för att köra 5-10min...Laddare o batteri man får till är skräp.. Körde idag 20-25 min på 3300MaH o där var gott med kräm kvar i LiPot! :) Nu när det är rea är det lika bra att slå till på, Tex HSP Brontosaurus Pro 2.0 1/10 Mkt mer för pengarna..Men Jag är mer än nöjd o rekommenderar Trucken.En bra bas för att uppgradera med Aluminium delar o massa annat! :D

  2015-07-27 @ 02:09:18
 • Tuff och tar sej fram bra även på gräsmatta. Köp till en större ack och smart laddare!

  2015-07-14 @ 11:49:00
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK