Remo Hobby 1631 S-Max

Rating:
77%
  • 4-Hjulsdrift och borstad motor
  • Vattenskyddad elektronik
  • Topphastighet på 35km/h

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

1000:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
840357

Fräck liten monster truck för dig som gillar fart och actionfylld körning. S-Max har fuktskyddad elektronik, vilket innebär att du kan köra bilen utomhus i alla väder. Den här bilen passar perfekt för dig som vill uppleva actionfylld körning utan krusiduller. S-Max är lätt att bära med sig och det är superenkelt att komma igång och köra.

Justerbar hastighet
S-Max är en snabb monster truck med en topphastighet på hela 35 km/h. Här går det alltså undan! Men på kontrollen finns en smart funktion där du kan skruva ned den maximala hastigheten och accelerationen. Då blir det genast enklare och säkrare, även för de mindre erfarna förarna, att manövrera bilen.

4-hjulsdrift och borstad motor
Gillar du att sladda fram över terrängen och se hur sand och lera sprutar från däcken? Då är S-Max definitivt ett alternativ för dig. Med 4-hjulsdrift och borstad motor får du precis rätt kombination av motorkraft och väghållning. Sladda fram kontrollerat över i stort sett vilket underlag som helst. Hoppa och forcera hinder. S-Max klarar av mer än du tror. De stora mönstrade däcken ger dessutom riktigt bra väghållning även på asfalt.

Liten, snabb och stark
S-Max är en relativt liten bil i skala 1/16 och drygt 28 cm lång. Den väger under 1 kg vilket gör den enkel att bära med sig. Men under denna lilla kaross döljer sig en mycket sofistikerad konstruktion som gör den här bilen till ett sant nöje att köra. Gör dig redo att anta utmaningen!

Levereras komplett med batteri och laddare
S-Max levereras komplett med ett 1500 mAh uppladdningsbart batteri och en USB-laddare. Bilen är helt färdigmonterad och det enda du behöver göra innan första körningen är att ladda batteriet. Sedan är du redo att ge dig ut på äventyret! I kontrollen finns plats för 4 st AA batterier (medföljer ej).

S-Max finns även i en lite kraftigare version, S-Max Pro med borstlös motor.

 

 

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/16
Storlek (LxBxH) (mm) 285x210x125
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 35
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motorstorlek 390
Fartreglage (ESC) Borstat 3-in-1
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Remo Hobby
Varumärke artnr 1631
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:Remo Hobby 1631 S-Max
Your Rating