Facebook Pixel

Rusty

  • 4-hjulsdriven
  • LED-lampor fram
  • Skala 1/20 (18cm lång)

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

500:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841250

Det här är en bil som bara måste upplevas! Rusty är liten och snabb. En fräck monster truck i skala 1/20 som du enkelt kan bära med dig överallt - så liten är den. Sin lilla storlek till trots, bjuder Rusty på mycket actionfylld körning och har en robust konstruktion samt 4-hjulsdrift. Riktigt kul bil att köra på vägarna och i lättare terräng.

Snygga detaljer
Rusty har snygga detaljer. Eller vad sägs om LED-lampor framtill? Det ser superfräckt ut när det skymmer och Rusty kommer farandes med lamporna tända. Karossen är snyggt lackad och i klassisk monster truck-design.

Ställbar styrning och gas
På kontrollen kan du ställa in styrningen så att den bli kalibrerad precis som du vill ha den. Du kan också ställa in hastigheten och minska den maximala toppfarten. Perfekt om du vill att nybörjare ska köra bilen och vill låta dom vänja sig vid att köra RC innan hastigheten ökas.

Kontroll med 2,4 GHz
Rusty kommer med en sofistikerad kontroll i samma klass som större RC-bilar. Den höga frekvensen gör att du utan problem kan köra flera bilar samtidigt, utan radiostörningar. Hur kul som helst! Samla ett gäng, gör upp en mana och utmana varandra.

Borstad motor
Den här bilen kommer med en borstad motor som ger Rusty bra acceleration. Toppfarten ligger på 25 km/h, vilket är högt för en bil i den här storleken. Bilen fullkomligen susar fram över vägen och det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Packa upp och kör
Rusty levereras ready-to-run. Det innebär att den är helt färdigmonterad. Du behöver ladda den medföljande uppladdningsbara batteriet innan första körningen. Kontrollen har plats för 4 st AA-batterier (medföljer ej). Du laddar batteriet med den medföljande USB-kabeln. Är du redo för fartfyllda äventyr med en liten och energisk monster truck? Rusty står redo att sätta dig på prov!Mer information
Vikt (kg) 1.5
Färg Röd
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/20
Storlek (LxBxH) (mm) 184x90x95
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 25
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7.4V 500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (2xAA)
Varumärke Xinlehong
Varumärke artnr 9145
Write Your Own Review
Du recenserar:Rusty
Your Rating