Remo Hobby 1661 S-Evor

Rating:
70%
  • Liten truggy med 4-hjulsdrift
  • Fuktskyddad elektronik
  • Topphastighet 35km/h

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

800:-
Tillgänglighet: Ej i lager
Artnr
840356

Fräck liten truggy för dig som gillar fart och actionfylld körning. S-Evor har fuktskyddad elektronik, vilket innebär att du kan köra bilen utomhus i alla väder. Den här bilen passar perfekt för dig som vill uppleva actionfylld körning utan krusiduller. S-Evor är lätt att bära med sig och det är superenkelt att komma igång och köra.

Justerbar hastighet
S-Evor är en snabb truggy med en topphastighet på hela 35 km/h. Här går det alltså undan! Men på kontrollen finns en smart funktion där du kan skruva ned den maximala hastigheten och accelerationen. Då blir det genast enklare och säkrare, även för de mindre erfarna förarna, att manövrera bilen (TH.D/R).

4-hjulsdrift och borstad 390 motor
Gillar du att sladda fram över terrängen och se hur sand och lera sprutar från däcken? Då är S-Evor definitivt ett alternativ för dig. Med 4-hjulsdrift och borstad motor får du precis rätt kombination av motorkraft och väghållning. Sladda fram kontrollerat över i stort sett vilket underlag som helst. Hoppa och forcera hinder. S-Evor klarar av mer än du tror. De stora mönstrade däcken ger dessutom riktigt bra väghållning även på asfalt.

Liten, snabb och stark
S-Evor är en relativt liten bil i skala 1/16 och drygt 28 cm lång. Den väger under 1 kg vilket gör den enkel att bära med sig. Men under denna lilla kaross döljer sig en mycket sofistikerad konstruktion som gör den här bilen till ett sant nöje att köra. Gör dig redo att anta utmaningen!

Levereras komplett med batteri och laddare
S-Evor levereras komplett med ett 1500 mAh uppladdningsbart batteri och en USB-laddare. Bilen är helt färdigmonterad och det enda du behöver göra innan första körningen är att ladda batteriet. Sedan är du redo att ge dig ut på äventyret! I kontrollen finns plats för 4 st AA batterier (medföljer ej).

Mer information
Vikt (kg) 0.9
Färg Röd
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/16
Storlek (LxBxH) (mm) 285x210x125
Modell Truggy
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 35
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Remo Hobby
Varumärke artnr 1661
Write Your Own Review
Du recenserar:Remo Hobby 1661 S-Evor
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR