Mould King 27006 röd supersportbil

Artnr
842758
I lager
Översikt
  • Byggsats på 329 bitar
  • Snygg supersportbil med en displaybox
  • Detaljerad manual
149:-
Här är din chans att sätta ihop din alldeles egna sportbil från Mould King! Detta fantastiska set innehåller över 300 bitar som kommer att ge dig timmar av skoj och spänning när du bygger din egen modell. Denna sportbil är inte bara ett nöje att sätta ihop, den är även perfekt för nybörjare som vill uppleva glädjen i att bygga med block.

Skapad för att underhålla

Det här Mould King-setet är skapat för att ge dig en fantastisk byggupplevelse. Med över 300 delar får du en rolig utmaning som är inte för svår, men ändå tillräckligt komplex för att hålla dig engagerad. Byggandet är som ett spännande pussel där du steg för steg skapar din alldeles egna sportbil. Det är ett roligt och kreativt sätt att spendera din fritid.

Perfekt för nybörjare

Är det din första gång att sätta ihop en Mould King-modell? Då är detta sportbilset det perfekta valet för dig. Det är en bra introduktion till Block/MouldKing-byggande och ger dig en känsla av prestation när du slutför din sportbil. Med tydliga instruktioner och enkla steg är detta set lätt att förstå och roligt att bygga.

Skapad för lek och utställning

När du är klar med att bygga din sportbil har du flera alternativ. Du kan använda den för spännande lek och låtsasskörning, eller så kan du stolt visa upp din kreation. Varför inte sätta din sportbil i den medföljande displaylåda och låta den pryda ditt rum eller hylla? Det är en modell som du kommer vara stolt över och som kommer att imponera på alla som ser den.

En gåva som imponerar

Letar du efter den perfekta presenten eller julklappen? Denna sportbil i Mould King kommer garanterat att imponera. Det är en gåva som är både rolig och lärorik och som passar perfekt för barn och vuxna. Oavsett om det är en födelsedag, en belöning eller ett överraskningspresent, kommer denna sportbilset att ge mottagaren timmar av nöje och kreativitet.

Förbättra ditt fokus och tålamod

Mould King-byggande främjar inte bara kreativitet utan även tålamod och koncentration. När du arbetar med de olika bitarna och följer instruktionerna, utvecklar du viktiga färdigheter som kan vara användbara i andra aspekter av livet. Det är en rolig och givande aktivitet som är bra för både hjärnan och själen.

Ett roligt projekt för hela familjen

Varför inte samlas hela familjen och sätta ihop sportbilen tillsammans? Det är en fantastisk aktivitet som främjar samarbete och skapar minnen som varar. Det är en chans att koppla av, ha roligt och umgås med dina nära och kära. Tillsammans kan ni bygga något fantastiskt och dela glädjen att skapa.

Så vad väntar du på?

Det här Mould King sportbilsetet är det perfekta sättet att börja din Mould King-resa eller att utöka din samling. Det är en rolig och givande aktivitet som ger dig en fantastisk sportbil att njuta av när du är klar. Beställ ditt set idag och påbörja ditt byggäventyr. Njut av timmar av nöje och skoj med Mould King!

Snygg supersportbil som säljes som en byggsats på 329 bitar. Utförlig manual med bilder som tydligt visar hur bilen ska byggas ihop. Väldigt stimulerande och kul byggsats för båda barn och vuxna. Medföljer denna modell gör även en displaybox så man på ett enkelt och snyggt sätt kan visa upp sin modell. Displayboxen går att stapla på andra displayboxar från samma serie.

 

Varning för smådelar, inte lämplig för barn upp till 3 år.

Kolla in när RCmainiac bygger bilen:

Specifikationer
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Modell Byggsats
Antalet delar (st) 329
Byggtid (timmar) ca 1
Storlek (LxBxH) (mm) 154x86x43
Varumärke Mould King
Varumärke artnr 27006
Write Your Own Review
Du recenserar:Mould King 27006 röd supersportbil
Your Rating
Här hittar du beskrivningar och manualer till denna produkt
Manual - Mould King 27006.pdf