PXtoys 9601E

  • Liten truggy i skala 1/22
  • Bakhjulsdrift
  • Uppladdningsbart batteri

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

300:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841783

9600 - Serien Speed Storm från PXtoys är fräcka leksaksbilar och kommer i tre olika utföranden - välj mellan buggy, truggy eller short course. Här får den en liten och snabb bil som är kvick i svängarna och lätt att sladda med. Bakhjulsdriften gör att du snyggt kan ta kurvorna genom att lägga bilen i en klassisk bredsladd. Detta är PXtoys 9601E som är truggy varianten.

 

Små, snabba bilar
Speed Storm är små bilar i skala 1/22. Men en topphastighet på 15 km/h är mycket för en så pass liten bil. Fartupplevelser blir därmed hög och mycket underhållande.

 

Välj din favoritmodell
Dessa tre bilar bygger alltså på samma chassi. Välj den modell du tycker är fräckast. Kanske väljer din kompis en annan modell, så att ni sedan kan byta och testa varandras?

 

Ready-to-run
När du köper någon av Speed Storm-modellerna från PXtoys så får du med allt du behöver för att snabbt komma igång och köra. Du behöver bara komplettera med batterier till kontrollen. Notera också att det uppladdningsbara batteriet i bilen behöver laddas innan första körningen. Därefter är det bara att kasta sig ut och uppleva all spänning och action som kommer med radiostyrda bilar. Bilen är helt komplett och färdigmonterad. Laddare ingår.

 

2,4 GHz kontroll
Kontrollen som medföljer till Speed Storm sänder på 2,4 GHz, vilket innebär att det går att köra flera bilar samtidigt, utan att man riskerar att bilarna stör varandra. Det är superkul att göra upp banor och tävla tillsammans. Samla kompisarna eller familjen och utmana varandra. Vem vinner racet?

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/22
Storlek (LxBxH) (mm) 210x130x75
Modell Truggy
Driftsätt El
Drivning 2WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 15
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Po 3,7V 300mAh (medföljer)
Batterikontakt JST SM 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (2xAA)
Varumärke PXtoys
Varumärke artnr PX9601
Write Your Own Review
Du recenserar:PXtoys 9601E
Your Rating