Owl

Rating:
60%
  • Ready-to-fly
  • Perfekt för nybörjare
  • FPV (First Person View) via app

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

500:-
Tillgänglighet: Ej i lager
Artnr
841188

Drönare med inbyggd kamera där du kan se medan du flyger - i realtid - via din smartphone. Superkul nöje för hela familjen! Med Owl blir flygning med drönare både enkelt och underhållande. Och med en flyghöjd på upp till 80 meter får du garanterad en storslagen utsikt!

FPV - First Person View
Ugglor är kända för sin skarpa syn - så även drönaren Owl. Här sitter det en liten kamera monterad. Via kameran kan du enkelt beskåda utsikten från drönaren, direkt via din egen smartphone. Detta görs via en speciell app som du laddar ned i samband med att du kommer igång med din drönare.

Owl tar dig långt upp i skyn
Owl flyger högt upp i skyn. Här uppe får du en magisk utsikt över din omgivning och ser världen på ett sätt du sällan annars gör. Extra spännande och kul för barnen!

Perfekt för nybörjare
Ta med hela familjen ut i parken och låt barnen prova på att flyga drönare. Owl är perfekt lämpad för den som aldrig flugit med drönare förut. Den är lätt att manövrera och att kontrollera. Med en drönare får ni många roliga stunder tillsammans, fyllda med äventyr och nya upplevelser.

Liten och lätt att bära
Owl är lätt att bära med sig och du tar den enkelt med dig på utflykten. Drönaren väger bara 0,2 kg. Perfekt för dig som vill göra enklare flygningar i närområdet.

Ready-to-fly - Packa upp, ladda batteriet och flyg
Den här drönaren levereras ready-to-fly, vilket innebär att allt du behöver följer med. Ladda batteriet och sedan är du redo att ge dig ut. Kontrollen har plats för 3 st AA-batterier (medföljer ej). Batteriet i drönaren är på 1300 mAh och räcker till ungefär 10 minuters flygning. Därefter laddas drönaren enkelt upp igen med den medföljande USB-laddaren.

Mer information
Levereras som Ready-to-fly (RTF)
Lämplig för Nybörjare
Storlek (LxBxH) (mm) 390x340x60
Storlek ihopvikt (LxBxH) (mm) 125x85x60
Motor Borstad
Flyghöjd (m) 80
Flygtid (min) 10
FPV Ja, app till smartphone
Räckvidd (m) 80
GPS Nej
Laddare USB (medföljer)
Batteri 1300mAh 3,7V Li-Po (medföljer)
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke DWI
Varumärke artnr D18
Write Your Own Review
Du recenserar:Owl
Your Rating