MN 99S Croc

Rating:
86%
  • LED-lampor fram & bak
  • Skala 1/12 (35cm lång)
  • Extra hjul medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 800:- Specialpris 640:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841286

Låt oss presenterar Croc - en mycket realistisk radiostyrd crawler/bil med många fräcka detaljer! Den här crawlern backar inte för någon utmaning och kan köras på allt från kuperad terräng till asfalt. Bilen har bland annat blinkers som blinkar när du svänger och LED-lampor såväl fram som bak, för en mer realistisk känsla.

Många realistiska detaljer
Croc är ett bra val för dig som letar efter en verklighetstrogen bil. Reservdäcket som sitter där bak är ett riktigt däck, alltså inte någon attrapp. Dessutom medföljer så detaljer som bakspeglar, dörrhandtag mm, som du själv kan fästa på bilen. Det är en häftig syn att se Croc ta sig fram i såväl mörker som dagsljus.

4-hjulsdrift som klarar det mesta
Om du letar efter en kompetent bil som antar dina utmaningar - då är Croc ett självklart val för dig. 4-hjulsdriften ser till att hålla bilen på banan även i kraftigare terräng. Bilen har en borstad motor med steglös styrning. Här har du full kontroll över såväl gas som broms. Ju mer du kör med Croc, desto bättre blir du på att parera hinder och sladda kontrollerat.

Kör flera bilar tillsammans
Croc har en kontroll som ligger på 2,4 GHz. Det innebär att ni kan köra flera bilar samtidigt, utan att radiosändarna riskerar att störa ut varandra. Samla kompisgänget och gör upp en bana för racing. Här väntar många timmar av actionfylld och rolig körning!

Komplett paket
Croc levereras färdigmonterad med ett uppladdningsbart 7,4V Li-Ion batteri på 1200 mAh. Det enda du behöver göra för att komma igång och köra är att ladda upp batteriet. Det gör du enkelt via den medföljande USB-kabeln. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier (medföljer ej). Gör dig redo för många härliga stunder med Croc! Den här bilen kan du köra med direkt utanför dörren. Den fungerar riktigt bra på såväl asfalt som på grus och i terräng.

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/12
Storlek (LxBxH) (mm) 350x165x205
Modell Crawler
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 15
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7.4v 1200mah
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 70x37x18,75
Batterikontakt JST SM 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke MN
Varumärke artnr MN99S
Write Your Own Review
Du recenserar:MN 99S Croc
Your Rating