Joysway Rocket V2

Rating:
84%
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 55km/h
  • 3S Li-Po batteri medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 2400:- Specialpris 1920:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841300

Radiostyrd motorbåt med en toppfart på hela 55 km/h! Den här båten gör ett starkt första intryck med sitt rosamålade skrov. Båten är utformad som en tävlingsbåt och det strömlinjeformade skrovet gör att det blir en ren fröjd att köra den. Här kan du verkligen testa gränserna och pressa båten till det yttersta. Skulle den slå runt och kantra, kan du enkelt vända den på rätt köl igen via en smart funktion på kontrollen.

Kraftfull motor
Rocket V2 har en kraftfull B+B212:K15 borstlös motor som via den tvåbladiga propellern ger maximal utväxling. Båten accelererar snabbt fram över vattnet efter att du tagit en snäv sväng. Motorn har automatisk vattenkylning vilket gör att du kan köra full gas länge utan att riskera överhettning. Rodret är tillverkat i metall för att göra det extra robust, där du får en extrem styrförmåga via det starka 9g-styrservot.

Perfekt tävlingsbåt
Gillar du att tävla mot familj och vänner? Varför inte köra flera båtar samtidigt och anordna riktiga race? Rocket V2 levereras med en 2,4GHz kontroll, vilket innebär att den kan användas även i närheten av andra radiostyrda båtar, utan att riskera radiostörning. Du kommer definitivt vara en utmanare om segern med din Rocket V2!

Hela 55 cm lång
Det här är en stor båt som klarar även hårdare sjö. Med sina 55 cm längd är Rocket V2 en mäktig syn i vattnet. Superfräcka dekaler sitter placerade på det rosa skrovet och med de svarttonade rutorna ser båten lika snabb ut som den faktiskt är. 55 km/h på vatten är snabbt!

Packa upp och kör
Rocket V2 är perfekt för dig som snabbt vill komma igång och köra. Båten är helt komplett och färdigmonterad. Packa upp den ur kartongen och ladda batteriet innan första körningen. Ett 3S Li-Po-batterier medföljer som du laddar upp via den medföljande laddaren. Kontrollen har plats för 4 st AA-batterier (medföljer ej).

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Storlek (LxBxH) (mm) 620x155x120
Driftsätt El
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 55
Material Gjuten plast
Motor Borstlös
Skrovtyp V-skrov
Laddare USB (medföljer)
Batterikontakt XT60
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 104x34x25
Batteri Li-Po 11.1V (3S) 2200mAh (medföljer)
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Joysway
Varumärke artnr 8651V2
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:Joysway Rocket V2
Your Rating