Joysway Big Storm

Rating:
80%
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 60km/h
  • 2x 2S Li-Po batteri medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 3600:- Specialpris 2880:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841301

Letar du efter en stor radiostyrd motorbåt som går riktigt snabbt? Då är Big Storm en båt du bör bekanta dig närmare med. Den här båten är hela 74 cm lång! Den fullkomligen flyger fram över vattnet med en toppfart på 60 km/h! Designen på båten är strömlinjeformad katamaran. Med den här båten klarar du såvälskarpa svängar som stora vågor.

Stark motor och propeller
Big Storm sparar inte på krutet. I den här båten sitter en borstlös motor som ger båten rejält med kraft. Motorn har automatisk vattenkylning, så att du kan köra intensivt och länge på full gas utan att motorn överhettas. Propellern är en trebladig propeller tillverkad i metall. Rodret är gjortav metall och tillsammans med ett kraftfullt styrservo ger det båten en styrförmåga i toppklass.

Två uppladdningsbara batterier medföljer
Har man en gång lagt Big Storm i sjön och börjat köra, är det svårt att sluta. När du köper den här båten medföljer två stycken uppladdningsbara 2S Li-Po-batterier på 4000mAh för att kunna leverara kraft och bra körtid. Batterierna laddas enkelt upp med den medföljande laddaren.

Ready-to-run
Big Storm levereras helt komplett med allt du behöver. Innan första körningen behöver du montera fast rodret/styrningen och propellern (dra åt skruvarna ordentligt) samt se till att alla slangar inte sitter löst inne i båten, ladda batterierna till båten. Sedan är du redo att gå ned till vattnet för sjösättning. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier (medföljer ej).

Hög hastighet och bra styrförmåga
Det som karaktäriserar en riktig tävlingsbåt är att den går snabbt och är snabb i svängarna. Big Storm accelererar snabbt upp till sina 60 km/h och den avancerade tekniken bakom rodret gör att den kan ta snäva svängar. Kontrollen ligger på 2,4 GHz, vilket gör Big Storm till en perfekt tävlingsbåt, då frekvensen inte heller stör eller blir störd av andra båtar.

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Storlek (LxBxH) (mm) 740x180x110
Driftsätt El
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 60
Material Gjuten plast
Motor Borstlös
Skrovtyp Katamaran
Laddare USB (medföljer)
Batterikontakt XT60
Batteri 2x Li-Po 7,4V (2S) 4000mAh (medföljer)
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Joysway
Varumärke artnr 8303
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:Joysway Big Storm
Your Rating