J3 Speed

Rating:
93%
  • Borstlös motor, 120A fartreglage
  • Topphastighet 80km/h
  • Skala 1/10 (50cm lång)

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

3900:-
Tillgänglighet: Ej i lager
Artnr
841160

Det hörs på namnet att här går det undan. JLB J3 Speed har en topphastighet på svindlande +80 km/h. Det här är definitivt ingen Truggy för söndagsåkaren! Här får du en robust och kraftig konstruktion som tål hård och tuff körning. Accelerationen i den här bilen är extrem!

Wheelie bar
När du accelererar med J3 Speed, tar den sig upp på bakhjulen. Baktill på bilen sitter en så kallad Wheelie bar, som förhindrar att bilen slår runt. Att bränna iväg på bakhjulen med den här bilen är någonting som bara måste upplevas. Elmotorn är en borstlös motor som tillsammans med ett kraftfullt 3s Li-Po 4000mAh-batteri ger en helt enorm utväxling.

Robust chassi
J3 Speed är full av teknologi i toppklass. Eller vad sägs om ett kraftigt chassi med många bärande delar i metall? De oljefyllda stötdämparna håller bilen stadigt på marken och gör att du landar mjukt när du hoppar. Elektroniken är fuktskyddad så att du kan köra i alla väder. Den kraftiga drivlinan och 4-hjulsdriften ger en bil som presterar på topp. Tävla mot dina vänner och du kommer inte bli besviken. Kontrollen är en 2,4GHz-kontroll, vilket gör att den inte stör eller stör andra kontroller i närheten.

LED-belysning
J3 Speed har inbyggd LED-belysning fram- och baktill. Detta skapar en häftig effekt vid mörkerkörning och dessutom blir det lättare att navigera bilen. Den här truggyn är som sagt snabb. Men hastigheten är justerbar via kontrollen, så att den maximala hastigheten kan begränsas. Perfekt om lite mindre erfarna förare vill köra bilen.

Färdigmonterad och redo att köras
Den här bilen levereras helt färdigmonterad. Det enda du behöver göra innan du kan ge dig ut och köra är att ladda batteriet som medföljer. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier (medföljer ej). Gillar du att sladda fram över gräsmattan eller grusplanen? Då är J3 Speed rätt val för dig!

Mer information
Vikt (kg) 3.8
Färg Blå
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren, Proffs
Skala 1/10
Storlek (LxBxH) (mm) 500x360x205
Modell Truggy
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 80
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstlös
Laddare DC 230V (medföljer)
Batteri Li-Po 11,1V 4000mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke JLB Racing
Varumärke artnr J3 SPEED (120A-RTR)
Write Your Own Review
Du recenserar:J3 Speed
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR