HBX 16889 Ravage

Rating:
80%
  • 4-Hjulsdrift och borstad motor
  • 2,4Ghz kontroll med justerbar hastighet
  • Topphastighet på 30km/h

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

800:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841316

Låt oss presentera Ravage (HBX 16889) en liten, men rolig och snabb monster truck. Utrustad med 4-hjulsdrift, borstad el motor och 4st stötdämpare är Ravage en perfekt liten nybörjarbil för dig som är ute efter något lite mindre men ändå pigg bil.

Medföljer gör även klistermärken & LED-lampor som du själv får montera på om du skulle vilja för att göra bilen ännu fräckare och mer personligare.

 

Sladda och ha kul
Borstade elmotorn i kombination med 4-hjulsdrift gör att du enkelt kan få bilen att sladda kontrollerat. Sätt upp en bana ute/inomhus och låt Ravage sladda genom varje kurva - hur kul som helst! Tack vare de kraftfulla däcken och hjulupphängningen, klarar Ravage även av att köra över en del hopp utan problem.

 

Liten bil - stor körglädje
Ravage är en liten bil i skala 1/16. Med en längd på 27 cm är den enkel och smidig att bära med sig. Den klarar utan några större problem av att köra över asfalt och grus. De kraftigt mönstrade däcken skapar riktigt fräcka sladdspår om du kör bilen på exempelvis en grusplan. Bilen har även proportionell gas & styrning vilket gör att du själv bestämmer hur fort bilen ska gå eller hur mycket den ska svänga.

 

2,4Ghz radio & justerbar hastighet
Ravage levereras med en 2,4Ghz radio vilket gör att du kan köra samtidigt som flera andra utan att det blir några störningar, perfekt om man vill köra flera Ravages eller andra radiostyrda bilar utan problem. Varför inte utmana vänner och familj på ett race! Skulle du låna ut bilen till en mindre erfaren förare så kan du enkelt justera ner hastigheten via kontrollen ”Speed switch”.

 

Levereras komplett med batteri och laddare
Ravage leveras komplett med ett 7,4V Li-Ion 800 mAh uppladdningsbart batteri och en USB-laddare. Bilen är helt färdigmonterad och det enda du behöver göra innan första körningen är att ladda batteriet och montera de medföljande LED-lamporna (inget måste, bilen fungerar lika bra utan). Sedan är du redo att ge dig ut på äventyret! I kontrollen finns plats för 4 st AA batterier (medföljer ej).

 

Mer information
Vikt (kg) 1.5
Färg Orange
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/16
Storlek (LxBxH) (mm) 270x215x130
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 30
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 7,4V 800mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (2xAA)
Varumärke HBX
Varumärke artnr 16889
Write Your Own Review
Du recenserar:HBX 16889 Ravage
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR