Fox

Rating:
90%
  • LED-Lampor fram
  • Oljefyllda aluminiumstötdämpare
  • Borstad 550 motor, topphastighet 55km/h

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

1300:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841308

Låt oss presentera en desert racer som lirar i en klass för sig. Fox är en supersnabb bil i skala 1/12 som toppar hela 55 km/h. Under huven rymmer sig en borstad 550 motor & ett 7,4V (2s) Li-Po batteri på 2200mAh. Bilen är dessutom fullproppad med rejäla metalldelar, oljefyllda stötdämpare & fräcka LED-lampor fram, Fox är bilen du vill ha om du vill uppleva tuff och actionfylld körning.

Chassi i metall
Fox har ett robust och tåligt chassi tillverkat i metall. Även dreven i diffarna fram & bak är i metall. Oljefyllda aluminium stötdämpare ser till att ge Fox optimal väghållning även i tuff terräng. Med oberoende fjädring drivs varje hjul oberoende av de andra, vilket gör att bilen tar sig fram med exakt samma teknik som en riktig bil.

Många fräcka detaljer
Inne i kupén sitter två racerförare och rattar bilen. Dessutom sitter det LED-belysning på taket som gör att Fox även syns bra i mörkret. Det ser grymt ut när bilen susar fram i skymningen med ljusen på. Hela kupén kan fällas upp för att komma åt underredet, med motor, servon och batteri.

Ready-to-run
Fox är ready-to-run när du köper den. Den är alltså helt färdigmonterad. Ett uppladdningsbart Li-Po 7.4V-batteri medföljer på hela 2200mAh. Batteriet behöver dock laddas innan första körningen. Laddare medföljer. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier (medföljer ej). Fox är alltså i princip redo att packas upp och köras!

Justerbar hastighet på kontrollen
Kontrollen som följer med Fox är på 2,4Ghz vilket är en stark frekvens som gör att du kan köra bilen tillsammans med andra bilar utan att riskera radiostörning. Kontrollen har ett reglage (TH.D/R) där du kan justera hastigheten på bilen. En mycket smart funktion om du vill köra mer försiktigt i början. Fox är redo att ta dig med på ett rejält äventyr. Är du redo?

 

Mer information
Vikt (kg) 1.1
Färg Blå
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Skala 1/12
Storlek (LxBxH) (mm) 356x208x123
Modell Desert Racer
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motor typ 550
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Po 7,4V 2200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr 124018
Write Your Own Review
Du recenserar:Fox
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR