WLtoys 18409 Extreme

Rating:
67%
  • 4-hjulsdriven
  • Skala 1/18 (28cm lång)
  • Topphastighet 25km/h

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

400:-
Tillgänglighet: Ej i lager
Artnr
840353

Liten och stabil monster truck i skala 1/18 för dig som gillar att köra runt ute i mindre terränger, grusplaner eller på asfalt. Extreme har stora mönstrade däck med 4-hjulsdrift som gör att du effektivt tar dig fram över stock och sten och samtidigt behåller kontrollen över bilen. Det här är en rolig bil som garanterar många roliga och utmanande timmars körning.

Stark och snabb
Med Extreme för du en klockren kombination av fart och kraft. Bilen är stark och du tar dig utan problem upp för branta sluttningar och svåra hinder. När du kommer ut på mer jämn mark kan du gasa på och nå en hastighet på upp till 25 km/h. Bilen är 28 cm lång och fartkänslan blir därmed påtaglig!

Supersnygg design med många detaljer
Extreme är snygg att titta på. När den tar sig fram över terrängen utstrålar den både pondus och tuffhet. Karossen är full av fräcka detaljer och runt hela karossen sitter en skyddande ställning. Längs fram på bilen sitter också en stötfångare som underlättar om bilen hoppar och landar med nosen före.

2,4GHz kontroll
Extreme kommer med en 2,4GHz kontroll som gör det möjligt att köra flera samtidigt utan att man stör ur varandras frekvenser. Samla familjen eller vännerna och gör upp trixiga banor tillsammans. Ett mycket roligt och socialt sätt att umgås på! Motorn i Extreme är en borstad elmotor som får bilen att nå hastigheter upp till 25km/h.

Ready-to-run
Extreme levereras färdigmonterad och med allt du behöver för att komma igång och köra på nolltid. Det enda du behöver komplettera med är 4 st AA-batteriet till kontrollen. Packa upp bilen och ladda batteriet - sedan är du redo att ge dig ut! I bilen sitter ett uppladdningsbart 500 mAh Li-ion-batteri som ger en körtid på cirka 10 minuter. Batteriet laddas enkelt upp via den medföljande USB-kabeln.

Mer information
Vikt (kg) 0.7
Färg Röd
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/18
Storlek (LxBxH) (mm) 280x195x158
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 25
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri 500mAh 6,4 V Li-ion (medföljer)
Batteriets mått (LxBxH) (mm) 52,5x28,3x14,6
Batterikontakt JST
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke WLtoys
Varumärke artnr 18409
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:WLtoys 18409 Extreme
Your Rating