Facebook Pixel

Excavator 1510

Rating:
80%
  • Skopa i metall
  • Lampor & ljudeffekter
  • Enkel att använda 

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

300:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841137

Rejäl grävmaskin med skopa och plog i metall. Excavator 1510 låter dig arbeta i jord, sand och snö på ett realistiskt och verklighetstroget sätt. Motorljud och LED-lampor förstärker känslan. Denna grävmaskin har en självklar plats i din maskinpark. Perfekt för att lasta en dumptruck.

Avancerad styrning
Excavator 1510 har en avancerad kontroll. Kontrollen sänder på 2,4 gHz, vilket är en frekvens som inte stör ut andra sändare. Det här gör att ni kan köra flera maskiner samtidigt och låta dom interagera med varandra. Via kontrollen styr du såväl grävmaskinen som skopan. Du kan också slå av och på belysningen och motorljudet via kontrollen.

Stabil och tung grävare
Den här grävmaskinen har en vikt på nästan 2 kg och står stadigt på marken när du arbetar. Du kan utan problem fylla skopan utan att maskinen vacklar. Det är en fräck känslan med det metalliska ljudet av skopan som möter grus och sten.

Färdigmonterad och klar att användas
Excavator 1510 levereras enligt konceptet ready-to-run. Allt du behöver finns med och grävmaskinen är monterad och klar. Du behöver bara komplettera med 2 st AA-batterier till kontrollen. När du packar upp grävmaskinen och ska använda den för första gången, behöver du ladda det medföljande uppladdningsbara batterier. Det är ett 400 mAh 6V-batteri och du laddar enkelt upp det med hjälp av USB-laddaren som ingår. Därefter kan du ge dig ut och köra och gräva.

Snygg design med många detaljer
Den här grävmaskinen är mycket detaljrik. Sladdarna som kopplar ihop skopan med grävmaskinen är exempel på detaljer som förstärker den verklighetstrogna känslan. Vill du arbeta i mörker så lyser LED-lamporna upp arbetsplatsen - en häftig syn! Du kan använda den här grävmaskinen på egen hand eller tillsammans med familj och vänner. Det finns många andra maskiner som tillsammans kan samverka. Ett exempel på detta är en dumptruck, där du kan lasta sten och grus på flaket, kolla gärna in vår Dumptruck 1332 från Huina.

Mer information
Vikt (kg) 1.9
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/18
Storlek (LxBxH) (mm) 430x220x150
Modell Excavator
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri 400mAh 6V Ni-Cd (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (2xAA)
Varumärke Huina
Varumärke artnr 1510
Write Your Own Review
Du recenserar:Excavator 1510
Your Rating