Enoze 9204E Python

Rating:
80%
  • Borstad 540 motor
  • Topphastighet 40km/h
  • Skala 1/10 (43cm lång)

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841306

Låt oss presentera Iguana - en monster truck som tar dig med över både stock och sten! Inget hinder är för svårt för detta pigga kraftpaket. En häftig RC-bil i skala 1/10 som passar bra för dig som vill ha en utmanande bil, som kan sätta dina körkunskaper på prov.

Snabb och stark med bra väghållning
Iguana har en stark borstad 540-motor och 4-hjulsdrift. De stora hjulen erbjuder en bra möjlighet att ta sig fram över utmanande hinder. Stigar, kraftigare grusvägar och gräsmattor är inga problem för det här vidundret, som tar sig fram i upp till 40 km/h.

En äkta monster truck med attityd
Med en vikt på 2,0 kg och stora däck, får du möjligheten att verkligen sätta den här bilen på prov. Utveckla dina körkunskaper och upplev äkta körglädje. Iguana har ett tåligt och robust chassi. Bilen klarar av även större hopp då den kraftiga hjulupphängningen hjälper till i landningen.

Laddas enkelt via USB
I bilen sitter ett 1700 mAh 7.4V Li-Po uppladdningsbart batteri redan monterat och bilen laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till cirka 10 minuter fartfylld och rolig körning. Därefter är det bara att koppla in USB-kabeln och ladda upp bilen på nytt.

Är du redo för din nästa utmaning?
Den här bilen är stor och stark. Den lämpar sig för dig som har viss erfarenhet av att köra radiostyrda bilar. Iguana kommer till sin rätta utomhus på lite mer utmanande underlag. Gör dig redo för ett äventyr utöver det vanliga. Iguana står redo att testa dina gränser - vågar du anta utmaningen?

Ladda batteriet och kom igång på några minuter
Iguana levereras ready-to-run, vilket innebär att allt som du behöver finns med i kartongen. Packa upp bilen, ladda batteriet och sedan är det bara att köra. Du behöver endast köpa till 3 st AA-batterier till kontrollen.

Mer information
Vikt (kg) 2
Färg Grön
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/10
Storlek (LxBxH) (mm) 430x280x180
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 40
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Po 7.4v 1700mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke PXtoys
Varumärke artnr 9204E
Write Your Own Review
Du recenserar:Enoze 9204E Python
Your Rating