Enoze 300E Hyena brushless

Rating:
77%
  • Borstlös motor & 4-hjulsdrift
  • Topphastigheten 45km/h är justerbar
  • Liten, fräck truggy

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

1300:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841386

Hyena Pro är en ny version av vår omåttligt populära Hyena. Den här versionen har borstlös motor och en hisnande topphastighet på hela 45 km/h. För den som gillar varierad körning med såväl terräng som grus som underlag, passar Hyena Pro perfekt. Den robusta konstruktionen med stora däck, 4st stötdämpare och 4-hjulsdrift gör den här bilen till ett riktigt monster på vägarna.

Snabb truggy
Hyena Pro är en truggy, vilket kan ses som en hybrid mellan en buggy och en monstertruck. Chassit är hämtat från buggyn och här får du hastighet och acceleration tillsammans med bra väghållning. Bilen är i skala 1/18 och är 27 cm lång. De stora däcken påminner mer om en monstertruck och gör att du kan ta dig fram även över den mest svårforcerade terrängen. Hyena Pro ger dig många roliga stunder med omväxlande körning och härliga upplevelser.

Lång körtid
Den här bilen levereras med ett 7,4V (2s) LiPo-batteri på 1200mAh. Du får upp till 20 minuters körtid på en laddning. Sedan är det dags att ladda upp batteriet igen med den medföljande USB-laddaren. Enkelt och smidigt!

Ready-to-run
Allt du behöver för att komma igång och köra kommer med när du köper Hyena Pro. Du behöver dock komplettera med 3st AA-batterier till kontrollen. Bilen är helt färdigmonterad. Kom ihåg att du behöver ladda upp batteriet innan första körningen.

Kontroll på 2,4 GHz
Hyena Pro levereras med en kontroll på 2,4GHz. Det är en frekvens som alla avancerade radiostyrda fordon använder och gör att du kan köra tillsammans med andra bilar i närheten utan att riskera radiostörning. På kontrollen kan du justera den maximala hastigheten på bilen. Eftersom den här bilen susar fram i 45 km/h, kan det vara en god ide att vrida ned hastigheten till en början med, eller om man vill låta mindre erfarna förare testa bilen.

Mer information
Vikt (kg) 1.3
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Skala 1/18
Storlek (LxBxH) (mm) 275x190x90
Modell Truggy
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Toppfart (km/h) 50
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstlös
Fartreglage (ESC) Borstlös 3-in-1
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Po 7.4v 1200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke PXtoys
Varumärke artnr 302E
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR
Write Your Own Review
Du recenserar:Enoze 300E Hyena brushless
Your Rating