Facebook Pixel

Dragonfly

Rating:
100%
  • Stor, 48cm lång
  • Enkel att flyga
  • Auto Hovering funktion

SNABBT


FRAKTFRITT


ROLIGT

300:-
Tillgänglighet: Ej i lager
Artnr
841175

Nyfiken på att prova på radiostyrd helikopter? Då är Dragonfly ett måste för dig! Lättflugen helikopter med så kallad auto-hovering-funktion, vilket är perfekt för dig som vill lära dig att flyga radiostyrd helikopter från grunden.

Flyg både inomhus och utomhus
Dragonfly kan flyga såväl inomhus som utomhus. Om du aldrig flugit med en radiostyrd helikopter förut så rekommenderar vi att börja utomhus, på ett stort fält. Då får du gott om utrymme för att känna dig fram med de olika manövrarna. Med en vikt på bara 0,2 kg, gör du bäst i att flyga inomhus om det är lite blåsigare väder ute.

Stor och stabil konstruktion
Till skillnad från många andra radiostyrda helikoptrar i den här klassen, är Dragonfly stor till storleken. Hela 48 cm lång. Det innebär att det är lätt att se den på himlen när du är ute och flyger. Det är en häftig syn att se helikoptern lyfta från marken och ge sig av över trädtopparna.

Auto-hovering - perfekt för nybörjaren
Dragonfly har en funktion som kallas för auto-hovering. Det innebär att om du släpper alla reglage på kontrollen, står helikoptern stilla i luften. Det betyder att du kan känna dig fram med reglagen och lära dig hur helikoptern beter sig vid olika typer av manövrar.

En upplevelse för hela familjen
Samla hela familjen och ta er ut för en rolig flygning med Dragonfly. Här kan alla vara med - liten som stor!

Ready-to-fly - packa upp, ladda, flyg
Den här helikoptern är perfekt för dig som vill komma igång snabbt och flyga. Dragonfly levereras helt komplett och färdigmonterad. Det är bara att packa upp helikoptern, ladda batteriet och börja flyga. Det enda du behöver köpa till är 4 st AA-batterier till kontrollen. I helikoptern sitter ett uppladdningsbart 1100 mAh-batteri som enkelt laddas upp med den medföljande laddaren.

Mer information
Vikt (kg) 0.2
Färg Orange
Levereras som Ready-to-fly (RTF)
Lämplig för Nybörjare
Storlek (LxBxH) (mm) 485x80x21
GPS Nej
Laddare DC 230V (medföljer)
Batteri 1100mAh 3,7V Li-Po (medföljer)
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke DWI
Varumärke artnr H10
Write Your Own Review
Du recenserar:Dragonfly
Your Rating