Dinosaurus

Rating:
100%
  • Fuktskyddad elektronik
  • 8st oljefyllda stötdämpare
  • Kraftigt 2s Li-Po 7.4V 4200mAh medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

2900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841292

Mäktig monster truck i skala 1/8 som utstrålar kraft och styrka. Den här bilen är hela 55 cm lång och har kraftiga däck och 4-hjulsdrift. Dinosaurus har en häpnadsväckande toppfart på 55 km/h. Den kraftiga hjulupphängningen med två oljefyllda stötdämpare på varje däck, gör att Dinosaurus tar sig fram även över svårare terräng.

Robust konstruktion
Dinosaurus är en bil för dig som vill testa gränser. Bilen är tillverkad för att tåla hård och tuff körning. Här får du till exempel en kraftig drivlina tillverkad i metall. Även styrservot är metalldrevat och på 12 kg. Bilen accelererar snabbt och baktill sitter en så kallad wheelie bar som gör att bilen kan gå upp på bakhjulen utan att slå runt.

Stark motor och kraftfullt batteri
Den här bilen är ingenting annat än ett riktigt kraftpaket. Motorn är en borstlös 3300Kv elmotor med 50A ESC. Ett kraftfullt uppladdningsbart Li-Po 2s-batteri på 4200mAh medföljer. Även en balansladdare på 230V medföljer. Motorn och batteriet gör Dinosaurus till en mycket snabb och stark monster truck.

Fuktskyddad elektronik
Elektroniken i Dinosaurus är fuktskyddad, vilket innebär att du kan köra bilen i alla väder utan att riskera problem med elektroniken. Bilen levereras med en 2,4 GHz kontroll med justerbar hastighetsinställning. Du kan skruva ned den maximala topphastigheten med 50% och på så sätt göra bilen mer lätthanterlig för mindre erfarna förare. Dinosaurus kan utan problem köras tillsammans med andra RC-bilar. Samla kompisarna eller familjen och tävla mot varandra!

Ready-to-run
Dinosaurus levereras ready-to-run och allt du behöver finns med. Bilen är komplett och färdigmonterad. Du behöver dock 4 st AA-batterier till kontrollen. Det första du ska göra innan du kan ge dig ut och köra är att ladda batteriet i bilen. Sedan väntar många spännande stunder tillsammans med Dinosaurus!Mer information
Vikt (kg) 2.9
Färg Röd
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Skala 1/8
Storlek (LxBxH) (mm) 560x345x220
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 25
Toppfart (km/h) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstlös
Motor typ 3300Kv
Fartreglage (ESC) 50A
Styrservo 12kg metalldrev
Laddare DC 230V (medföljer)
Batteri Li-Po 7,4V 4200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Remo Hobby
Varumärke artnr 8035
Write Your Own Review
Du recenserar:Dinosaurus
Your Rating