Cheetah

Rating:
75%
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 80km/h
  • Skala 1/10 (50cm lång)

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

3900:-
Tillgänglighet: Ej i lager
Artnr
841159

JLB Cheetah är en supersnabb monster truck för dig som vill ta klivet upp och köra en mer avancerade & extremare typ av RC-bil. Cheetah har en toppfart på hela 80 km/h och har en robust och kraftig konstruktion. Den här bilen är som skapt för att testa gränser!

Oljefyllda stötdämpare
Chassit på den här bilen är extremt kraftigt och många delar, så som kraftig drivlina av metall. Cheetah är en stor bil i skala 1/10 och är en halv meter lång! Med stora däck och oljefyllda stötdämpare tar den sig fram över alla typer av underlag och den ser verkligen mäktig ut. Kör över gräsmattan lika lätt som över grusplanen.

Accelerera på bakhjulen
Cheetah har en rejäl borstlös elmotor som ger mycket kraft. Tillsammans med ett 4000mAh kraftfullt 3s-batteri får du så pass mycket power att bilen går upp på bakhjulen vid fullt gaspådrag. Baktill på bilen sitter en wheelie bar, för att motverka att bilen slår runt men Cheetah har mycket kraft att ibland hjälper inte ens wheelie baren. Det är en otroligt fräck syn att se Cheetah accelerera fram på bakhjulen.

LED-belysning
Framtill på Cheetah sitter superfräcka LED-lampor som gör bilen lätt att se även i mörker. Sladda fram i regn och rusk utan problem tack vare den fuktskyddade elektroniken. 4-hjulsdriften gör bilen lätt att kontrollera och du kan sladda fram även i skarpa kurvor utan att bilen tappar greppet. Hoppa, gör volter och sladda fram över kuperad terräng!

Packa upp och kör
Cheetah levereras ready-to-run. Packa upp den färdigmonterade bilen ur kartongen och ladda det medföljande batteriet. Sedan är du redo att ge dig ut och köra. Kontrollen, som är på 2,4Ghz, har plats för 4 st AA-batterier (ingår ej). Cheetah är perfekt för dig som vill ha något utöver det vanliga! Lånar du ut bilen till en mindre skillad kompis eller familjemedlem så går det att skruva ner hastigheten ca 50%.Den är snabb och kommer garanterat utmana om förstaplatsen. Dessutom ligger kontrollen på 2,4GHz, en frekvens som inte stör eller blir störd av andra RC-bilar.

Mer information
Vikt (kg) 3.8
Färg Röd
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren, Proffs
Skala 1/10
Storlek (LxBxH) (mm) 500x390x205
Modell Monster Truck
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 15
Toppfart (km/h) 80
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstlös
Laddare DC 230V (medföljer)
Batteri Li-Po 11,1V 4000mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke JLB Racing
Varumärke artnr 11101 (120A-RTR)
Write Your Own Review
Du recenserar:Cheetah
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR