Facebook Pixel

Bullseye

  • Skala 1/18 (29cm lång)
  • Topphastigheten 35km/h är justerbar
  • Liten, fräck 4-hjulsdriven desert racer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

500:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841304

Liten och snabb desert racer med mycket bil under karossen! Bullseye är en skala 1/18-bil med en topphastighet på hela 35 km/h. Den relativt lilla storleken och den höga hastigheten är en underbar kombo! Bilen fullkomligen flyger fram och ger dig som förare en rolig och fartfylld upplevelse. Bullseye är desert racer varianten utav vår populära truggy Hyena!

Fyrhjulsdrift för optimal väghållning
När man kör RC-bil i höga hastigheter är väghållningen A och O. Med Bullseye får du fyrhjulsdrift och steglös gas/styrning, vilket innebär att du har full kontroll över bilen. Allteftersom du utvecklas som förare så svarar Bullseye med att ge dig snyggare kurvor och mer kontrollerade raksträckor.

Köp två bilar - mer än dubbelt så kul!
Bullseye är en prisvärd RC-bil där du får mycket bil för pengarna. I stället för att turas om att köra med kompisarna, varför inte köpa varsin? Bullseye är en perfekt bil för racing och att köra tillsammans. Kontrollen ligger på 2,4 GHz, vilket innebär att ni inte riskerar någon radiostörning bilarna emellan. Ge er ut tillsammans, bygg banor och hopp. Tävla mot varandra och ha underbara stunder tillsammans!

Stark motor för mycket fart
Bullseye drivs av en borstad 390-motor som ger bilen bra med kraft och fart. Hastigheten är justerbar via kontrollen och du kan ställa in om du vill att topphastigheten ska vara lägre. Perfekt i början när man vill lära känna bilen och inte köra full speed direkt. Med en lägre topphastighet är bilen även lämpligare för nybörjare. Bara att skruva upp hastigheten igen när du känner dig bekväm med hastigheten!

Levereras färdigmonterad
Bullseye levereras färdigmonterad enligt vårt koncept ready-to-run. Ett laddningsbart batteri på 850 mAh sitter monterat i bilen när du packar upp den. Ladda batteriet med hjälp av den medföljande USB-kabeln och sedan är du redo att ge dig ut och sladda runt! Du behöver 4 st AA-batterier till kontrollen (medföljer ej).

Mer information
Vikt (kg) 0.8
Färg Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/18
Storlek (LxBxH) (mm) 290x190x120
Modell Desert Racer
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Toppfart (km/h) 35
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstad
Motor typ 390
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri till kontrollen Medföljer ej (3xAA)
Varumärke PXtoys
Varumärke artnr 9303E
Write Your Own Review
Du recenserar:Bullseye
Your Rating