Badger

Rating:
73%
  • LED-lampor fram
  • Kan klättra i 45 graders lutning
  • Tvåhjulsdriven med stora däck

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


ROLIGT

Ordinarie pris 300:- Specialpris 240:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841187

Liten är prisvärd radiostyrd bil med stora däck. Lämpar sig såväl för inomhus- som utomhuskörning. Det här är en perfekt bil för dig som vill ha mycket RC-bil för en billig peng. Badger må vara liten, men den har en lika avancerad kontroll som de större bilarna. 

LED-lampor fram
Badger är en monster truck med effektfulla lampor som är monterade på taket. Lamporna ger bilen lite extra attityd och gör även att bilen syns i mörker. Den lilla enkla karossen är snyggt designad och bilen är trevlig att se på. Det här är en RC-bil som är perfekt för dig som vill vässa din egen körförmåga. Med Badger kan du göra upp en liten bana i vardagsrummet och öva på att ta kurvorna på bästa sätt.

Styrning kan finjusteras
Under bilen sitter en skruvknapp där du kan finjustera styrningen så att bilen går helt rakt utan rattutslag. Det här gör att du kan styra Badger med precision, göra upp banor och tävla med kompisarna om den snabbaste varvtiden.

Packa upp och kör
Badger levereras färdigmonterat och det enda du behöver göra för att komma igång med bilen är att ladda batteriet. Ett 500 mAh uppladdningsbart batteri, som du enkelt laddar upp med laddaren, medföljer. Sedan är du redo att köra! Till kontrollen behövs 2 st AA-batterier (medföljer ej).

Mycket RC för pengarna
Badger är en rolig liten RC-bil som verkligen ger dig valuta för pengarna. Den har stora mönstrade däck, vilket gör att den även kan köras på lätt kuperat underlag. Du kan till exempel köra den ute på asfaltvägen eller på grus. Badger har en robust och tålig konstruktion. Det här är en RC-bil som du kan ha roligt med länge.

Mer information
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Nybörjare
Skala 1/20
Storlek (LxBxH) (mm) 200x140x125
Modell Crawler
Driftsätt El
Drivning 2WD
Körtid (min) 10
Toppfart (km/h) 10
Justerbar hastighet Nej
Motor Borstad
Laddare USB (medföljer)
Batteri Li-Ion 3,7V 500mAh (medföljer)
Batterikontakt JST SM 2-pin
Batteri till kontrollen Medföljer ej (2xAA)
Varumärke LH
Varumärke artnr LH-C021
Write Your Own Review
Du recenserar:Badger
Your Rating