Facebook Pixel

Across TNT

Rating:
80%
 • LED-lampor fram & bak
 • Skala 1/12 (35cm lång)
 • Topphastigheten 50km/h är justerbar

 • SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


  FRAKTFRITT


  ROLIGT

  900:-
  Tillgänglighet: I lager
  Artnr
  841281

  Gör dig redo för ett actionfyllt äventyr i kuperad terräng och över tuffa hinder! Den här bilen får garanterat adrenalinet att pumpa. Across TNT är en liten tuff RC-bil i skala 1/12 för dig som gillar fart och hög prestanda.

  Fartfyllt äventyr för hela familjen
  Med en justerbar topphastighet på max 50 km/h slår Across TNT de flesta andra terrängbilar på fingrarna. Här går det verkligen undan! Den här bilen passar den mer erfarne föraren såväl som den yngre. Fjärrkontrollen har nämligen en smart funktion som gör att det enkelt går att begränsa topphastigheten. Mycket användbar funktion som gör att alla kan ha glädje av en Across TNT.

  Kraftig konstruktion för tuff körning
  Konstruktionen är både solid och tålig. 4-hjulsdriften ger optimal väghållning och kontroll. Den tuffa LED-belysningen möjliggör körning även nattetid. Mycket effektfullt och någonting som bara måste upplevas. Själva LED-belysningen är mycket batterisnål och har en liten påverkan på den totala batteriförbrukningen.

  Sätt den på prov och upplev fartfylld action
  Across TNT har ett stabilt och tåligt chassi. Den långa hjulupphängningen gör så att bilen tar sig fram över de allra svåraste hindren. Svängjusteringen är helt steglös vilket gör att körkänslan kommer fram på ett naturligt sätt. Låt Across TNT sätta dina körkunskaper på prov. Bygg banor, bygg hopp och testa dina gränser. Den här bilen tål att slå runt och att landa lite hur som helst.

  Komplett paket - ladda batteriet och ge dig ut
  Across TNT levereras komplett med laddningsbart batteri och en USB-laddare. Det behövs alltså inte någon specifik laddare, utan det går bra att koppla in USB-sladden i exempelvis en dator. Kontroll medföljer med plats för 4 st AA-batterier (ingår ej). Bilen är färdigmonterad och behöver bara packas upp ur kartongen och batteriet laddas. Sedan kan du ge dig ut och köra. Många roliga och händelserika stunder väntar med Across TNT!

   

   

  Mer information
  Vikt (kg) 1.4
  Färg Blå
  Levereras som Ready-to-run (RTR)
  Lämplig för Nybörjare
  Skala 1/12
  Storlek (LxBxH) (mm) 350x230x165
  Modell Desert Racer
  Driftsätt El
  Drivning 4WD
  Körtid (min) 10
  Toppfart (km/h) 50
  Justerbar hastighet Ja
  Motor Borstad
  Motor typ 540
  Laddare USB (medföljer)
  Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
  Batterikontakt T-kontakt
  Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
  Varumärke WLtoys
  Varumärke artnr 12427B
  Write Your Own Review
  Du recenserar:Across TNT
  Your Rating