Facebook Pixel

9EMU

Rating:
90%
  • Borstlös motor
  • Short Course skala 1/10 (56cm lång)
  • Kraftikgt 2s Li-Po 7.4V 4200mAh medföljer

SKICKAS INOM 1-2 DAGAR


FRAKTFRITT


ROLIGT

2900:-
Tillgänglighet: I lager
Artnr
841293

Låt oss presentera en riktigt grym RC-bil i skala 1/10. 9EMU är en stor och robust Short Course, med borstlös motor och en topphastighet på hela 50 km/h. Bilen tar sig fram över grus och gräs och accelerationen är i en klass för sig. Det här är den perfekta bilen för dig som vill ha mycket action och vill kunna köra på många olika typer av underlag.

Ta med 9EMU till parken och låt den ta sig fram över gräsplanen i hög hastighet. Den här bilen kan du med fördel använda när du kör tillsammans med andra. Med 2,4 GHz-kontroll finns ingen risk för radiostörningar från andra radiostyrda enheter.

Mycket under huven
9EMU är en mycket kompetent RC-bil och det märks tydligt när man tar av karossen. Här hittar du oljefyllda aluminium stötdämpare som du dessutom kan justera för att passa din körning. Både fram och bak finns förstärkningar i chassit för att bilen ska klara höga hopp och mindre lyckade landningar, exempelvis skydd för stötdämparna, och rejäla stötfångare fram och bak..

Elektronik i framkant
9EMU levereras med borstlöst motorsystem, och ett metalldrevat sytrservo. Vad sägs om en borstlös motor som ger såväl fart som acceleration? Ett kraftigt uppladdningsbart 7.4V-batteri medföljer på hela 4200mAh. All elektronik är dessutom fuktskyddad så att du kan köra även i regn och rusk. Justera även enkelt ner hastigheten 50% via kontrollens TH.D/R reglage för den som kanske är lite ovan RC-förare eller bara för den som vill ta det lugnt.

Packa upp och kör
9EMU levereras ready-to-run. För att komma igång och köra behöver du bara packa upp bilen och ladda batteriet. Batteriet laddas med den medföljande laddaren. Bilen är helt komplett och färdigmonterad. Det enda du behöver komplettera med är 4 st AA-batterier till kontrollen. Sedan kan du kasta dig ut och njuta av allt som 9EMU har att erbjuda. Kontrollen har många bra inställningsmöjligheter, där du kan justera såväl styrningen som gasen.

Mer information
Vikt (kg) 2.3
Färg Röd
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Lämplig för Erfaren
Skala 1/10
Storlek (LxBxH) (mm) 568x296x193
Modell Short Course
Driftsätt El
Drivning 4WD
Körtid (min) 20
Toppfart (km/h) 50
Justerbar hastighet Ja
Motor Borstlös
Fartreglage (ESC) 50A
Styrservo 12kg metalldrev
Laddare DC 230V (medföljer)
Batteri Li-Po 7,4V 4200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri till kontrollen Medföljer ej (4xAA)
Varumärke Remo Hobby
Varumärke artnr 1025
Write Your Own Review
Du recenserar:9EMU
Your Rating
RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR